Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΤο σχολείο μας και, ειδικότερα, οι μαθητές της Γ' Λυκείου της Ομάδας...

Το σχολείο μας και, ειδικότερα, οι μαθητές της Γ’ Λυκείου της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Επιστημών , επισκέφτηκαν το Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων (#ΙΔΕΠ) (#ΕΚΕΤΑ Πτολεμαΐδας)

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Το σχολείο μας και, ειδικότερα, οι μαθητές της Γ’ Λυκείου της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Επιστημών., επισκέφτηκαν το Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων (#ΙΔΕΠ) (#ΕΚΕΤΑ Πτολεμαΐδας)

Το σχολείο μας και, ειδικότερα, οι μαθητές της Γ’ Λυκείου της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Επιστημών, επισκέφτηκαν το Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων (#ΙΔΕΠ) (#ΕΚΕΤΑ Πτολεμαΐδας), στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας του Δήμου Εορδαίας MobitilyWeek Dhmos Eordaias και της #ΟPEN #DAY που διοργάνωσε το ΙΔΕΠ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Κατά την ξενάγησή μας, μεταξύ άλλων, ενημερωθήκαμε από ειδικούς τεχνικούς επιστήμονες του Ινστιτούτου για τις νέες τεχνολογίες και τον εργαστηριακό εξοπλισμό στους τομείς των αναλύσεων καυσίμου, τέφρας και αξιοποίησης υγρών αποβλήτων, ενώ περιηγηθήκαμε και στις πιλοτικές μονάδες του εργαστηρίου, όπως στη μονάδα παραγωγής βιοαερίου και στην μονάδα δέσμευσης διοξειδίου του άνθρακα. Τους μαθητές συνόδευσαν οι Χημικοί του σχολείου κ. Τζώτζης Χρήστος και κ. Μπαλτζόπουλος Αντώνιος, καθώς και η Διευθύντρια του σχολείου κ. Χαϊτίδου Μαρία.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments