Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΕίχαμε την χαρά να επισκεφτούμε το Αστυνομικό τμήμα Άργους Ορεστικού.

Είχαμε την χαρά να επισκεφτούμε το Αστυνομικό τμήμα Άργους Ορεστικού.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Είχαμε την χαρά να επισκεφτούμε το Αστυνομικό τμήμα Άργους Ορεστικού.

Είχαμε την χαρά να επισκεφτούμε το Αστυνομικό τμήμα Άργους Ορεστικού, όπου συναντηθήκαμε με τον κ. Διοικητή της υπηρεσίας, καθώς επίσης και με ένα μέρος του προσωπικού. Συζητήθηκαν διάφορα θέματα και ζητήματα που απασχολούν σε σχέση με τον Δήμο μας. Η ετοιμότητα και η λειτουργία του Αστυνομικού τμήματος μας είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και η συνεργασία που θα αναπτύξουμε πολύπλευρη και συνεχής.

👉🚒Εν συνεχεία, επισκεφτήκαμε το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άργους Ορεστικού, όπου μας υποδέχτηκε ο κ. Υποδιοικητής και μέρος του προσωπικού. Η συζήτηση αφορούσε θέματα – προβλήματα που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη υπηρεσία, ειδικά στις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε σήμερα. Η αίσθηση μας είναι ότι ο επαγγελματισμός των πυροσβεστών και η πρόσφορα, δεδομένου και του μεγέθους του κλιμακίου, είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Ευχαριστούμε το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ και της Π.Υ. για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στην κοινωνία μας και υποσχόμαστε να είμαστε πάντα διπλά τους ενισχύοντας το έργο τους, με κοινό σκοπό την ασφάλεια των πολιτών μας.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments