Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΤελική Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων Συμμαχίας για την Ανάπτυξη

Τελική Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων Συμμαχίας για την Ανάπτυξη

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Τελική Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων Συμμαχίας για την Ανάπτυξη

Αμανατίδη, ανακοινώνει την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού μας με τους κάτωθι Περιφερειακούς Συμβούλους που διεκδικούν την ψήφο των Δυτικομακεδόνων στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Α/ΑΟνοματεπώνυμοΠεριφερειακή ΕνότηταΕπάγγελμα/Ιδιότητα
1Εμμανουήλ ΕλένηΚοζάνηΟικονομολόγος
2Ιερόπουλος ΠολυχρόνηςΚαστοριάςΙατρός
3Κυριακοπούλου ΒιργινίαΦλώριναςΝοσηλεύτρια
4Παπούλια ΕιρήνηΦλώριναςΠολιτικός Μηχανικών Δομικών Έργων
5Ράπου ΕρμιόνηΦλώριναςΙδιωτική Υπάλληλος
6Φαρμάκης ΔημήτριοςΦλώριναςΕπιχειρηματίας

Το ψηφοδέλτιο περιλαμβάνει 88 υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους που αποτελεί τον μέγιστο δυνατό αριθμό κατάθεσης υποψηφίων από το νόμο. Το σύνολο των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων ανά Περιφερειακή Ενότητα με τα βιογραφικά τους είναι διαθέσιμο στο symanaptyxi.gr ή amanatidisg.gr  και συνοπτικά στο τέλος του παρόντος.

Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας για το έντονο ενδιαφέρον και υποστήριξη κατάρτισης του συνδυασμού και κυρίως όσους δεν κατέστη εφικτή η συμμετοχή τους, παρά τη θέλησή μας, λόγω του ανώτατου ορίου που έχει τεθεί νομοθετικά.

Ως ανοικτό στην κοινωνία αυτοδιοικητικό σχήμα θα αξιοποιήσουμε τη διάθεση για συμμετοχή των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων αλλά και όσων έχουν ήδη δηλώσει ή θα δηλώσουν στο μέλλον και θέλουν να συνεισφέρουν πλαισιώνοντας την ομάδα γνώσης και προοπτικής για τον τόπο μας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε ελεύθερα μαζί μας για να συνδράμετε στην κοινή μας προσπάθεια τηλεφωνικά στο 2461022500 ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο [email protected].


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments