Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΤο πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών για την τεχνολογία του υδρογόνου στην Ελλάδα...

Το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών για την τεχνολογία του υδρογόνου στην Ελλάδα υλοποιείται από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών για την τεχνολογία του υδρογόνου στην Ελλάδα είναι γεγονός και υλοποιείται από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας με την αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Μεγάλη η συμμετοχή και το ενδιαφέρον από πλήθος φοιτητών και επιστημόνων που εγράφησαν και το παρακολουθούν από όλη την Ελλάδα ενώ σπουδαίο και το δυναμικό των ακαδημαϊκών που συμμετέχουν και το υποστηρίζουν με τη διδασκαλία τους.

Είχα την ευκαιρία σήμερα να συναντηθώ μαζί τους στο χώρο του Πανεπιστημίου και να κάνουμε μια εξαιρετική συζήτηση γύρω από την προοπτική και το ρόλο του υδρογόνου στη Δυτική Μακεδονία.

Από μόνο του το μεταπτυχιακό αυτό δίνει τεράστια προστιθέμενη αξία στην προσπάθεια που κάνουμε για το χτίσιμο της αλυσίδας αξίας του υδρογόνου στην Περιφέρεια μας ενώ όπως τους εξήγησα οι ίδιοι ως ειδικευμένοι επιστήμονες θα είναι οι απόστολοι των εφαρμογών και των έργων της νέας αυτής τεχνολογίας στον τόπο μας.

Σε κάθε περίπτωση η Δυτική Μακεδονία με τους ανθρώπους της πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις και βαδίζει με σιγουριά και σταθερά το δρόμο της ανάβασης

#Κασαπίδης_Γιώργος_Πράσινο_Υδρογόνο#Κασαπίδης_Γιώργος_Δυτική_Μακεδονία_μας


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments