Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΑπό τη συμμετοχή μας ως Περιφέρεια στο συνέδριο: Συμπράξεις για την Περιφερειακή...

Από τη συμμετοχή μας ως Περιφέρεια στο συνέδριο: Συμπράξεις για την Περιφερειακή Καινοτομία

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Από τη συμμετοχή μας ως Περιφέρεια στο συνέδριο: Συμπράξεις για την Περιφερειακή Καινοτομία

???????? Από τη συμμετοχή μας ως Περιφέρεια στο συνέδριο: Συμπράξεις για την Περιφερειακή Καινοτομία που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες. Μια πρωτοβουλία της Επιτροπής Περιφερειών της Ε.Ε., της Commission και του Joint Research Center (JRC) της Ευρώπης.

????️Είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε έγκαιρα για σημαντικές εξελίξεις που διαμορφώνονται την περίοδο αυτή στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αφορούν στη στήριξη και περαιτέρω ανάπτυξη της καινοτομίας στις Περιφέρειες της Ευρώπης.

????️Παρακολουθούμε από κοντά τα νέα δεδομένα και προετοιμαζόμαστε μεθοδικά για να υποβάλλουμε κατάλληλες προτάσεις που θα βοηθήσουν και θα αποφέρουν σημαντικά οφέλη στην Περιφέρεια μας.

????️Συμφωνήσαμε με τον αγαπητό φίλο και συνάδελφο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και πρόεδρο της Επιτροπής Περιφερειών της Ευρώπης κ. Apostolos Tzitzikostas για στενότερη συνεργασία στα θέματα της καινοτομίας.

????️Σημαντικές συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη του Κέντρου Ευρωπαϊκής Έρευνας και Καινοτομίας (J R C) κ. Michael Landabaso και κ. Δημήτρη Ποντικάκη και ιδιαίτερη αναφορά για αντίστοιχες δράσεις στη Δυτική Μακεδονία.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments