Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΣυνάντηση με τους Δασικούς Συνεταιρισμούς Εργασίας της Π.Ε Κοζάνης παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη...

Συνάντηση με τους Δασικούς Συνεταιρισμούς Εργασίας της Π.Ε Κοζάνης παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Μεταποίησης, Επιχειρηματικότητας και Ισότητας Π.Δ.Μ κ.Ντιό

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Από τη συνάντηση με τους Δασικούς Συνεταιρισμούς Εργασίας της Π.Ε Κοζάνης παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Μεταποίησης, Επιχειρηματικότητας και Ισότητας Π.Δ.Μ κ.Ντιό , της Επιθεωρήτριας Εφαρμοσμένης Δασικής Πολιτικής Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας κ.Τσιατούρα και στελεχών των Δασικών Υπηρεσιών της Π.Ε Κοζάνης.

Διεξήχθη ένας εποικοδομητικός διάλογος, ανακοινώθηκαν νέα μέτρα που θα τρέξουν και καταγράφηκαν τα προβλήματα και οι προτάσεις των Δασικών Συνεταιρισμών.

Ο δικός μας ρόλος είναι να δώσουμε λύση σε αυτά τα προβλήματα διότι εκτός από τους ΔΑ.Σ.Ε. θα διευκολυνθεί και το έργο των Δασικών Υπηρεσιών.

Τέτοιου είδους συναντήσεις με τη συμμετοχή όλων των φορέων που εμπλέκονται στη διαχείριση των δασών είναι απαραίτητες, προκειμένου να επιτευχθεί η αειφόρο διαχείριση και να αξιοποιηθεί ο τεράστιος πλούτος των δασών της περιοχής μας.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments