Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕξελίξειςΠολιτικήΕίναι υποχρέωση της Πολιτείας να προστατεύει ΚΑΘΕ γυναίκα που προστρέχει για βοήθεια...

Είναι υποχρέωση της Πολιτείας να προστατεύει ΚΑΘΕ γυναίκα που προστρέχει για βοήθεια και να μη χάνεται καμία από αυτές.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Νίκος Παπανδρέου: Είναι υποχρέωση της Πολιτείας να προστατεύει ΚΑΘΕ γυναίκα που προστρέχει για βοήθεια και να μη χάνεται καμία από αυτές.

Αυτό επισημαίνει με δήλωσή του ο ευρωβουλευτής και επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νίκος Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδρέου τονίζει: «Εδώ και δέκα μήνες, έχουμε κουραστεί να ακούμε ότι η απάντηση στην κριτική για την ασφάλεια του πολίτη είναι το 41%. 

Είναι απελπιστικό ότι μετά από 5 χρόνια διακυβέρνησης του τόπου από τη ΝΔ, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη εμφανίζεται ως σχολιαστής.  Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να θυμίσω, ότι δεν είναι εδώ για να κάνει διαπιστώσεις για το πρόβλημα και να προτείνει λύσεις τύπου «Είπαμε στους αστυνομικούς να λένε στα θύματα, κάτσε εδώ» μέσω της τηλεόρασης.

Είναι τραγικό ότι τους πήρε πέντε χρόνια και 63 γυναικοκτονίες για να σκεφτούν ότι ίσως είναι λύση τα Safe Houses, αλλά ας το κάνουν έστω και τώρα. Με την ελπίδα ότι δεν κάνουν πολιτική επί χάρτου, παίζοντας με τη ζωή του επόμενου θύματος. Εμείς καλωσορίζουμε κάθε πρωτοβουλία. Αρκεί αυτή να μη μείνει στα χαρτιά, ή στις …οθόνες και κυρίως αρκεί να έχει αποτελέσματα.

Είναι υποχρέωση της Πολιτείας να προστατεύει ΚΑΘΕ γυναίκα που προστρέχει για βοήθεια και να μη χάνεται καμία από αυτές.»


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments