Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΕξελίξειςΠολιτικήΗ Μαρία Αντωνίου στις εργασίες της 2η μέρας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του...

Η Μαρία Αντωνίου στις εργασίες της 2η μέρας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ, στο Γερεβάν της Αρμενίας

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Η Μαρία Αντωνίου στις εργασίες της 2η μέρας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ, στο Γερεβάν της Αρμενίας

Δεύτερη μέρα των εργασιών της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), που πραγματοποιείται στο Ερεβάν της Αρμενίας, όπου συμμετέχει η Βουλευτής Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου, ως μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Αντικείμενο της συνεδρίασης, ο σεβασμός στην ανθρώπινη ύπαρξη και η προστασία των μειονοτήτων και των ανθρώπων που έχουν υποστεί τις συνέπειες των εμπόλεμων συγκρούσεων. Η ελληνική αντιπροσωπεία διατύπωσε την επίσημη θέση της Ελλάδας απέναντι σε αυτό το εξαιρετικά κρίσιμο και υψίστης σημασίας, τόσο για τη χώρα μας όσο και για την Ευρώπη συνολικά. ζήτημα όπως είναι το μεταναστευτικό. Υπογραμμίστηκε ότι σε αυτή την ιδιάζουσα χρονική στιγμή, όπου κορυφώνεται η εμπόλεμη σύρραξη στη Λωρίδα της Γάζας και είναι εύθραυστη η ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, απαιτείται συντονισμένος και συγκροτημένος σχεδιασμός στην αντιμετώπιση των νέων πιθανών μεταναστευτικών ρευμάτων στο ευρωπαϊκό έδαφος.

Κατά τη λήξη των εργασιών της πρώτης μέρας, ο Πρόεδρος της Βουλής της Δημοκρατίας της Αρμενίας Αλέν Σιμονιάν, καλωσόρισε τα μέλη όλων των αντιπροσωπειών που συμμετέχουν στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), και εξέφρασε τη βούληση όλων των μελών να συνεχίσουν και να ενισχύσουν την αγαστή και απρόσκοπτη συνεργασία τους προς την κατεύθυνση της ορθολογικής και αποτελεσματικής αντιμετώπισης όλων των καίριων ζητημάτων που αφορούν στους τομείς αρμοδιότητας του ΟΑΣΕ, επ’ ωφελεία των κρατών και των λαών τους.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments