Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚοζάνηΣυνάντηση υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Χάρη Κάτανα με τον Δήμαρχο Βοΐου.

Συνάντηση υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Χάρη Κάτανα με τον Δήμαρχο Βοΐου.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Συνάντηση υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Χάρη Κάτανα με τον Δήμαρχο Βοΐου.

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Βοΐου Χρήστο Ζευκλή πραγματοποίησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Χάρης Κάτανας το απόγευμα της Πέμπτης 16 Μαρτίου 2023 στο Δημαρχείο στη Σιάτιστα προκειμένου να ενημερωθεί για τα ζητήματα του Δήμου και το έργο της δημοτικής αρχής.

Σημαντικό θέμα της συζήτησης αποτέλεσε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα ο κλάδος της γούνας και οι επιχειρήσεις της περιοχής και η επιτακτική ανάγκη να στηριχθεί η επιχειρηματικότητα και η προσέλκυση επενδύσεων στο Βόιο για να αντιμετωπιστεί η ανεργία και να τονωθεί η τοπική οικονομία.

Ο Δήμαρχος κ. Ζευκλής αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα του Βοΐου μεταξύ των οποίων και ο αγωγός φυσικού αερίου που θα συνδεθεί με οικισμούς του Δήμου αλλά και ενέργειες για την στήριξη και την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα με νέες τεχνολογίες και καινοτόμες δράσεις.

Παράλληλα, τονίστηκε η ανάγκη ενίσχυση της τουριστικής προβολής του Βοΐου και η δημιουργίας μίας νέας ταυτότητας που θα αναδεικνύει όλα τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες της περιοχής , κατεύθυνση στην οποία ήδη βαδίζει ο Δήμος Βοΐου.

Ο κ. Κάτανας συνεχάρη τον Δήμαρχο Βοΐου για το έργο του, επισημαίνοντας ότι κατάφερε να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα του Βοΐου και τόνισε ότι η ανάγκη συμπόρευσης του Α” και του Β” βαθμού Αυτοδιοίκησης για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Δυτικής Μακεδονίας είναι απαραίτητη, μαζί με παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν με στόχο να αλλάξει εικόνα της περιοχής και να αποκτήσει ένα πιο σύγχρονο πρόσωπο, απόλυτα προσαρμοσμένο στις νέες περιβαλλοντικές, οικονομικές και τεχνολογικές συνθήκες.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments