Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΔήλωση της τομεάρχη Κοινωνικής Συνοχής και Πρόνοιας και βουλεύτριας Α' Θεσσαλονίκης

Δήλωση της τομεάρχη Κοινωνικής Συνοχής και Πρόνοιας και βουλεύτριας Α’ Θεσσαλονίκης

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Δήλωση της τομεάρχη Κοινωνικής Συνοχής και Πρόνοιας και βουλεύτριας Α’ Θεσσαλονίκης

Με χαρακτηριστικό τρόπο αναδεικνύεται καθημερινά η τεράστια διαφορά μεταξύ των λόγων και των εξαγγελιών της κυβέρνησης, με την πραγματικότητα που επικρατεί σε όλους τους τομείς του κυβερνητικού έργου.

Λίγες μέρες πριν από τις Ευρωεκλογές, η κυβέρνηση της ΝΔ είχε διοργανώσει ολόκληρη επικοινωνιακή φιέστα για να παρουσιάσει τη δήθεν εθνική στρατηγική για τα Άτομα με Αναπηρία, με σκοπό να αποπροσανατολίσει τους πολίτες και να υφαρπάξει την ψήφο τους.

Όπως αποδεικνύεται όμως, δεν έχει φροντίσει ούτε για τα στοιχειώδη για να διασφαλίσει την προσβασιμότητα των Ατόμων με Αναπηρία παντού και την κατοχύρωση ίσων ευκαιριών για τη συμμετοχή τους σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής.

Ένα παιδί με αναπηρία αναγκάστηκε να παραμείνει σε συνθήκες καύσωνα για αρκετή ώρα σε γκαράζ  πλοίου, που εκτελεί δρομολόγια  επειδή δεν υπήρχε ράμπα για ΑμεΑ στο πλοίο.

Είναι δυνατόν να μην έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες παρεμβάσεις στα πλοία που εκτελούν δρομολόγια και μάλιστα κατά την τουριστική περίοδο, ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές των πρωτοκόλλων προσβασιμότητας;

Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει να εξαντλεί τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της στην επικοινωνιακή διαχείριση των πραγμάτων και να ασχοληθεί με την πραγματική παραγωγή έργου και την επίλυση των προβλημάτων που ταλαιπωρούν τους πολίτες στην καθημερινότητα τους.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments