enimerosou.gr

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας. Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη & Φλώρινα

Σε μια ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση που διοργάνωσε η UEF Greece - ΕΕνΟΕ και το Ινστιτούτο Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιρειών και Επιχειρηματικότητας (ΣΑΕΕ) συμμετείχα ως ομιλητής την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου.

Σε μια ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση που διοργάνωσε η UEF Greece – ΕΕνΟΕ και το Ινστιτούτο Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιρειών και Επιχειρηματικότητας (ΣΑΕΕ)

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Σε μια ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση που διοργάνωσε η UEF Greece – ΕΕνΟΕ και το Ινστιτούτο Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιρειών και Επιχειρηματικότητας (ΣΑΕΕ) συμμετείχα ως ομιλητής την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες εξέχοντα στελέχη όπως ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας κ. Σίμος Αναστασόπουλος, ο Γ. Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων κ. Σκάλκος, η κα Λούκα Κατσέλη, ο Δήμαρχος Νίκαιας -Ρέντη και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ιωακειμίδης, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών κ. Χάρης Δούκας και στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Το θέμα της συζήτησης ήταν η πορεία των Χρηματοδοτήσεων του Ταμείου Ανάκαμψης και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εντός του χώρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

You may have missed