Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΟ Μήλτος Τεντόγλου κάνοντας την πόζα Gear 5 πριν "πετάξει" στα 8.52μ

Ο Μήλτος Τεντόγλου κάνοντας την πόζα Gear 5 πριν “πετάξει” στα 8.52μ

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Ο Μήλτος Τεντόγλου κάνοντας την πόζα Gear 5 πριν “πετάξει” στα 8.52μ

Miltos tentoglou celebrates world championship the gear 5 way

O Τεντόγλου έκανε ξανά πόζα του Luffy από το One Piece πριν πάρει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο

Και αφιέρωσε μετά τη νίκη του στον πρωταγωνιστή του One Piece

Ο Μίλτος Τεντόγλου “πέταξε” για ακόμη μια φορά, σημειώνοντας άλμα στα 8.52μ. και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του άλμα εις μήκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου στην Βουδαπέστη. Ο 25χρονος Έλληνας Ολυμπιονίκης έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής στο άθλημά του αλλά δεν ξέχασε πως το anime του One Piece του δίνει μια…ώθηση πριν από κάθε του αγώνα και προσπάθεια. 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του τελικού στο άλμα εις μήκος, ο Τεντόγλου έδειξε ξανά την αγάπη του στο One Piece και τον Luffy D. Monkey. Έτσι, χαμογέλασε στην κάμερα κάνοντας την πόζα που παραπέμπει στο Gear 5 και την αναβίωση του Luffy ως Joy Boy. 

Μάλιστα, μετά την ιστορική του νίκη που τον στέλνει απευθείας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το καλοκαίρι του 2024, ο Τεντόγλου έκανε μια από τις χαρακτηριστικές, μοναδικές δηλώσεις του. Μιλώντας στο gazzetta.gr ο Γρεβενός πρωταθλητής είπε χαριτολογώντας: Το μετάλλιο το αφιερώνω στον Luffy. Τo Gear 5 με βοήθησε.” 

https://unboxholics.com/news/anime-comic/107965-o-tentoglou-ekane-xana-poza-tou-luffy-apo-to-one-piece-prin-parei-to-chryso-metallio-sto-pagkosmio


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments