Πέμπτη, 25 Ιουνίου, 2026
Συνεργασία ΔΕΗ - νέο υλικό - myHomeOnline
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΗ αγάπη μου για τον τόπο που μεγάλωσα και κατοικώ, με οδήγησαν...

Η αγάπη μου για τον τόπο που μεγάλωσα και κατοικώ, με οδήγησαν στην απόφαση να είμαι υποψήφια στο συνδυασμό «Μαζί για την Κοζάνη» του Γιάννη Κοκκαλιάρη

Ακολουθήστε μας

17,773ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,727ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Η αγάπη μου για τον τόπο που μεγάλωσα και κατοικώ, με οδήγησαν στην απόφαση να είμαι υποψήφια στο συνδυασμό «Μαζί για την Κοζάνη» του Γιάννη Κοκκαλιάρη

Ονομάζομαι Παπαδοπούλου Ελένη του Ιορδάνη και της Σοφίας. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Κλείτο Κοζάνης. Είμαι παντρεμένη με τον Μουρατίδη Γιάννη από την Ακρινή και έχουμε 2 παιδιά, τον Ιορδάνη και τη Σοφία.

Έχω πτυχία στη Λογιστική και στη Διοίκηση επιχειρήσεων. Ο πρώτος μεταπτυχιακός μου τίτλος είναι στη Λογιστική και Ελεγκτική, ενώ ο δεύτερος στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ και Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Τα τελευταία 12 χρόνια απασχολούμαι σε Ιδιωτικό Κέντρο Δια Βίου Μάθησης συντονίζοντας προγράμματα κατάρτισης για ανέργους και εργαζόμενους, καθώς και προγράμματα ΕΣΠΑ. Είμαι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ, Πιστοποιημένη Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, έχω διδακτική επάρκεια ανηλίκων και διδάσκω ως αναπληρώτρια καθηγήτρια με ειδικότητα Οικονομολόγου ΠΕ80 στη Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κοζάνης.

Από το 2017 έως σήμερα είμαι εγγεγραμμένο μέλος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κοζάνης. Από το 2018 έως σήμερα είμαι εκλεγμένη Γραμματέας στο «Σύλλογο Ανέργων και Απασχολουμένων υπαλλήλων ιδιωτικού δικαίου περιφερειακής ενότητας Κοζάνης», ενώ από το 2021 έως σήμερα εκπροσωπώ το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κοζάνης στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠ ΠΔΜ και ανήκω στην Ομάδα Σχεδιασμού ΕΠ ΠΔΜ 2021-2027  της «Ανάπτυξης στην Ενίσχυση του παραγωγικού και οικονομικού μετασχηματισμού της Περιφέρειας».

Η αγάπη μου για τον τόπο που μεγάλωσα και κατοικώ, με οδήγησαν στην απόφαση να είμαι υποψήφια στο συνδυασμό «Μαζί για την Κοζάνη» του Γιάννη Κοκκαλιάρη, έχοντας ως απόλυτο και μοναδικό στόχο  να δημιουργήσουμε ένα Δήμο ευημερίας και ευτοπίας που θα αποτελέσει παρακαταθήκη και για τις επόμενες γενεές.


Smombies: Η επικίνδυνη συνήθεια που έχει γίνει καθημερινότητα

Οι “smombies” είναι οι πεζοί που περπατούν με το βλέμμα κολλημένο στο κινητό, αγνοώντας δρόμους, διαβάσεις και κινδύνους γύρω τους. Ένα φαινόμενο που δείχνει πόσο πολύ έχει αλλάξει η σχέση μας με την οθόνη.

Doomscrolling: Το ατελείωτο σκρολάρισμα στις κακές ειδήσεις που μας εξαντλεί χωρίς να το καταλαβαίνουμε

Ανοίγουμε το κινητό για λίγα λεπτά και καταλήγουμε να σκρολάρουμε ασταμάτητα σε αρνητικές ειδήσεις. Τι είναι το doomscrolling, γιατί μας αγχώνει και πώς μπορούμε να το περιορίσουμε.

Νέα τέλη στα ακίνητα από το 2027; Παραδείγματα για τις πιθανές επιβαρύνσεις

Το σχέδιο νόμου για τον νέο Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης προβλέπει Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης υπέρ των δήμων και δυνατότητα επιβολής Τέλους Περιφερειακής Ανάπτυξης. Παραδείγματα για το τι μπορεί να σημαίνουν οι αλλαγές στην πράξη.

Εναλλακτική ψήφος στις αυτοδιοικητικές εκλογές: Πώς θα λειτουργήσει στην πράξη

Η εναλλακτική ψήφος είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προβλέψεις του νέου Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πώς θα φαίνεται στο ψηφοδέλτιο, πότε θα μετρά και τι σημαίνει δεύτερη προσμέτρηση στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Τέλος εποχής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές; Αλλάζει ο τρόπος εκλογής δημάρχων και περιφερειαρχών

Αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και περιφερειαρχών προβλέπει ο νέος Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση. Στο επίκεντρο βρίσκονται το 42% + 1 ψήφος, η δεύτερη προσμέτρηση, οι εναλλακτικές ψήφοι και η ηλεκτρονική ψήφος.

Η «Παγίδα του Θουκυδίδη»: Πώς μία θεωρία της Αρχαίας Ελλάδας βρέθηκε σήμερα στο επίκεντρο της παγκόσμιας γεωπολιτικής

Η «Παγίδα του Θουκυδίδη», μία θεωρία που γεννήθηκε στην Αρχαία Ελλάδα πριν από 25 αιώνες, βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο μετά τη σημερινή συνάντηση ΗΠΑ και Κίνας.

Μίλησε χωρίς άδεια. Και αυτό ήταν το πραγματικό πρόβλημα.

Μίλησε χωρίς άδεια. Και αυτό ήταν το πραγματικό πρόβλημα. Ένα βίντεο.Μερικά δάκρυα.Και μετά σιωπή. Όχι γιατί δεν ειπώθηκε κάτι σημαντικό.Αλλά γιατί ειπώθηκε… χωρίς άδεια. Γράφει ο Πέτρος...
newage luxury wedding invitations
lioliou sto rithmo tis limnis polikarpi kastorias

Ακολουθήστε μας:

17,773ΥποστηρικτέςΚάντε Like
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Ημερολόγια 2025 για ομάδες σχολεία συλλόγους Newage Newamazingideas Γράμμου 6 Καστοριά Τηλ 2467081694

Recent Comments

newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Ημερολόγια 2025 για ομάδες σχολεία συλλόγους Newage Newamazingideas Γράμμου 6 Καστοριά Τηλ 2467081694

Recent Comments