Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΗ αγάπη μου για τον τόπο που μεγάλωσα και κατοικώ, με οδήγησαν...

Η αγάπη μου για τον τόπο που μεγάλωσα και κατοικώ, με οδήγησαν στην απόφαση να είμαι υποψήφια στο συνδυασμό «Μαζί για την Κοζάνη» του Γιάννη Κοκκαλιάρη

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Η αγάπη μου για τον τόπο που μεγάλωσα και κατοικώ, με οδήγησαν στην απόφαση να είμαι υποψήφια στο συνδυασμό «Μαζί για την Κοζάνη» του Γιάννη Κοκκαλιάρη

Ονομάζομαι Παπαδοπούλου Ελένη του Ιορδάνη και της Σοφίας. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Κλείτο Κοζάνης. Είμαι παντρεμένη με τον Μουρατίδη Γιάννη από την Ακρινή και έχουμε 2 παιδιά, τον Ιορδάνη και τη Σοφία.

Έχω πτυχία στη Λογιστική και στη Διοίκηση επιχειρήσεων. Ο πρώτος μεταπτυχιακός μου τίτλος είναι στη Λογιστική και Ελεγκτική, ενώ ο δεύτερος στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ και Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Τα τελευταία 12 χρόνια απασχολούμαι σε Ιδιωτικό Κέντρο Δια Βίου Μάθησης συντονίζοντας προγράμματα κατάρτισης για ανέργους και εργαζόμενους, καθώς και προγράμματα ΕΣΠΑ. Είμαι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ, Πιστοποιημένη Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, έχω διδακτική επάρκεια ανηλίκων και διδάσκω ως αναπληρώτρια καθηγήτρια με ειδικότητα Οικονομολόγου ΠΕ80 στη Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κοζάνης.

Από το 2017 έως σήμερα είμαι εγγεγραμμένο μέλος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κοζάνης. Από το 2018 έως σήμερα είμαι εκλεγμένη Γραμματέας στο «Σύλλογο Ανέργων και Απασχολουμένων υπαλλήλων ιδιωτικού δικαίου περιφερειακής ενότητας Κοζάνης», ενώ από το 2021 έως σήμερα εκπροσωπώ το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κοζάνης στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠ ΠΔΜ και ανήκω στην Ομάδα Σχεδιασμού ΕΠ ΠΔΜ 2021-2027  της «Ανάπτυξης στην Ενίσχυση του παραγωγικού και οικονομικού μετασχηματισμού της Περιφέρειας».

Η αγάπη μου για τον τόπο που μεγάλωσα και κατοικώ, με οδήγησαν στην απόφαση να είμαι υποψήφια στο συνδυασμό «Μαζί για την Κοζάνη» του Γιάννη Κοκκαλιάρη, έχοντας ως απόλυτο και μοναδικό στόχο  να δημιουργήσουμε ένα Δήμο ευημερίας και ευτοπίας που θα αποτελέσει παρακαταθήκη και για τις επόμενες γενεές.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments