Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΑναβαθμίζεται συνολικά η διαδικτυακή πρόσβαση του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης

Αναβαθμίζεται συνολικά η διαδικτυακή πρόσβαση του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Official Data Center/Internet Provider της ΔΕΘ-HELEXPO η LANCOM – Αναβαθμίζεται συνολικά η διαδικτυακή πρόσβαση του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης

Συμφωνία Χορηγίας υπέγραψαν η ΔΕΘ-HELEXPO και η Lancom, εταιρεία που δραστηριοποιείται στους χώρους των data center, του cloud, των τηλεπικοινωνιών και της κυβερνοασφάλειας.

H Lancom εφεξής αποτελεί τον Official Data Center/Internet Provider της ΔΕΘ-HELEXPO παρέχοντας προστατευμένη σύνδεση του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης στο διαδίκτυο μέσω οπτικής ίνας, υπηρεσίες cloud, access points νέας τεχνολογίας και συντήρηση-τεχνική υποστήριξη των ανωτέρω, σε 24ωρη και επταήμερη βάση.

Στην υπογραφή της συμφωνίας χορηγίας παρευρέθηκαν από την πλευρά της Lancom οι κ.κ. Γεώργιος Νώλης, CEO και Νίκος Ζαχαριάδης, COO και από τη ΔΕΘ-HELEXPO ο Πρόεδρος, Τάσος Τζήκας, ο Διευθύνων Σύμβουλος, Κυριάκος Ποζρικίδης και ο γενικός διευθυντής, Αλέξης Τσαξιρλής.

Στο πλαίσιο της τριετούς συμφωνίας των δύο πλευρών η Lancom ως Επίσημος Υποστηρικτής της ΔΕΘ-HELEXPO θα προβάλλεται μεταξύ άλλων σε όλες τις εκθεσιακές διοργανώσεις της τελευταίας, ενώ θα μπορεί να συμμετέχει και στη Γενική Έκθεση του Σεπτεμβρίου, καθώς και σε μία κλαδική έκθεση ετησίως.

Η Lancom είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία που παρέχει συνδυαστικά εξειδικευμένες υπηρεσίες cloud, data center, cybersecurity και τηλεπικοινωνιών.

Για την παροχή των υπηρεσιών της, διαθέτει τρία ιδιόκτητα Data Centers σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ κατασκευάζει το τέταρτο της στην Κρήτη, με το οποίο θα ολοκληρώσει τον τηλεπικοινωνιακό άξονα Θεσσαλονίκης – Αθήνας – Κρήτης. Το Balkan Gate Τhessaloniki, το 3ο Data Center της Lancom, αποτελεί́ το μεγαλύτερο Tier III, carrier neutral Data Center της Βόρειας Ελλάδας και έχει επιλεγεί ως σημείο παρουσίας (POP) από τους μεγαλύτερους διεθνείς και ελληνικούς τηλεπικοινωνιακούς παρόχους οπτικών ινών, παρέχοντας πολλαπλές επιλογές διασύνδεσης με τα Βαλκάνια, την Κεντρική Ευρώπη, την Τουρκία και την Μέση Ανατολή.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments