Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
88η ΔΕΘ
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΗ Μαρία Αντωνίου στην 1η Γιορτή Κτηνοτροφίας στο χωριό Γράμμος Καστοριάς

Η Μαρία Αντωνίου στην 1η Γιορτή Κτηνοτροφίας στο χωριό Γράμμος Καστοριάς

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Η Μαρία Αντωνίου στην 1η Γιορτή Κτηνοτροφίας στο χωριό Γράμμος Καστοριάς

Στην 1η Γιορτή Κτηνοτροφίας, που πραγματοποιήθηκε στο χωριό Γράμμος παρουσία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Χρήστου Κέλλα, βρέθηκε η Βουλευτής Ν.Δ. Καστοριάς Μαρία Αντωνίου.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν, επίσης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας  Γιώργος Αμανατίδης, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, οι Αντιπεριφερειάρχες της Π.Ε. Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, Αγροτικής Ανάπτυξης Πασχάλης Χαρούμενος, Π.Ε. Κοζάνης Κωνσταντίνος Βύζας,  Αντιπεριφερειάρχες της Π.Ε. Ηπείρου., η Προέδρος της Τοπικής Κοινότητας Γράμμου και εκπρόσωπος των κτηνοτρόφων Αλεξάνδρα Μάτσια, εκπρόσωποι Αρχών και φορέων και πλήθος κόσμου.

Όπως υπογράμμισε η κ. Αντωνίου, «η κτηνοτροφία αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης τόσο της οικονομίας της ακριτικής μας περιοχής όσο και όλης της χώρας. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εργάζονται, με την εφαρμογή στοχευμένων μέτρων, προς την κατεύθυνση της στήριξης της ελληνικής κτηνοτροφίας και των κτηνοτρόφων και της υιοθέτησης ενός νέου προτύπου οργάνωσης και λειτουργίας της, το οποίο να ικανοποιεί τις σύγχρονες κοινωνικές και οικονομικές απαιτήσεις και, ταυτόχρονα, να ανταποκρίνεται στον ευρωπαϊκό και διεθνή ανταγωνισμό».

«Ως βουλευτής Καστοριάς, θα είμαι πάντα δίπλα στους κτηνοτρόφους μας και θα αναδεικνύω τα κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει αυτός ο κλάδος της πρωτογενούς παραγωγής, αναζητώντας τις αποτελεσματικότερες λύσεις», τόνισε η Μαρία Αντωνίου.

Στη συνέχεια, η κ. Αντωνίου είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το Ελληνικό Στρατιωτικό Φυλάκιο Γράμμου και να συνομιλήσει με τους αξιωματικούς υπηρεσίας και τους στρατευμένους νέους «που φυλάσσουν με σθένος τη συνοριογραμμή της χώρας μας», όπως δήλωσε.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments