enimerosou.gr

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας. Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη & Φλώρινα

Η σύζυγος του πρωθυπουργού στο Ενδυματολογικό Μουσείο Μεγάλη τιμή επιφύλαξε στον σύλλογο ''ΑΡΜΟΝΙΑ΄΄, η σύζυγος του πρωθυπουργου κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, επισκεπτόμενη το Ενδυματολογικό Μουσείο του συλλόγου στο Αρχοντικό Αφων Εμμανουήλ επ' ευκαιρία της επισκέψεώς τους στην Δυτική Μακεδονία. Συνοδευόμενη απο την Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας κα Μαρία Νάτσιου, ξεναγήθηκε απο τον Μιχάλη Ζήλα και φωτογράφησε την πλειοψηφία των εκθεμάτων, απόδειξη του ενδιαφέροντος που παρουσιάζουν. Αποχώρησε εντυπωσιασμένη, ευχαριστώντας για την άψογη ξενάγηση και υποσχόμενη να βοηθήσει τον σύλλογο στην προσπάθειά του για την διατήρηση και διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς της πόλης μας. Ευχαριστίες στην κα Νάτσιου, της οποίας είναι το φωτογραφικό υλικό

Η σύζυγος του πρωθυπουργού στο Ενδυματολογικό Μουσείο

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Η σύζυγος του πρωθυπουργού στο Ενδυματολογικό Μουσείο

Μεγάλη τιμή επιφύλαξε στον σύλλογο ”ΑΡΜΟΝΙΑ΄΄, η σύζυγος του πρωθυπουργου κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, επισκεπτόμενη το Ενδυματολογικό Μουσείο του συλλόγου στο Αρχοντικό Αφων Εμμανουήλ επ’ ευκαιρία της επισκέψεώς τους στην Δυτική Μακεδονία.

Συνοδευόμενη απο την Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας κα Μαρία Νάτσιου, ξεναγήθηκε απο τον Μιχάλη Ζήλα και φωτογράφησε την πλειοψηφία των εκθεμάτων, απόδειξη του ενδιαφέροντος που παρουσιάζουν.

Αποχώρησε εντυπωσιασμένη, ευχαριστώντας για την άψογη ξενάγηση και υποσχόμενη να βοηθήσει τον σύλλογο στην προσπάθειά του για την διατήρηση και διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς της πόλης μας.

Ευχαριστίες στην κα Νάτσιου, της οποίας είναι το φωτογραφικό υλικό


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

You may have missed