Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚοζάνηΣτην τελετή αποφοίτησης - ορκωμοσίας της 89ης σειράς δοκίμων πυροσβεστών. Καλή σταδιοδρομία...

Στην τελετή αποφοίτησης – ορκωμοσίας της 89ης σειράς δοκίμων πυροσβεστών. Καλή σταδιοδρομία στα νέα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας. Στην τελετή αποφοίτησης – ορκωμοσίας της 89ης σειράς δοκίμων πυροσβεστών. Καλή σταδιοδρομία στα νέα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος.

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και κείμενο

👉 Η Περιφερειακή Αρχή σε συνεργασία με το Δήμο Εορδαίας και την ηγεσία του Σώματος έχει προχωρήσει τον σχεδιασμό ανάπτυξης των υποδομών που απαιτούνται για την εξέλιξη της σχολής σε ένα σύγχρονο κέντρο εκπαίδευσης.

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και κείμενο

✍️ Μετά την ορκωμοσία των νέων Πυροσβεστών ακολούθησε σύσκεψη με θέμα την επέκταση της Πυροσβεστικής Σχολής και τον προγραμματισμό επίλυσης των ζητημάτων που αφορούν στην υλοποίησή της.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα

✍️ Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Εορδαίας Νίκος Φουρκιώτης, ο Γενικός Επιθεωρητής Πυροσβεστικού Σώματος Βορείου Ελλάδας Αντιστράτηγος Ευάγγελος Φαλάρας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Yποστράτηγος Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος, η Διοικήτρια της Σχολής Πυροσβεστών Πύραρχος Αρχοντία Σερέτη, ο Υποδιοικητής της Σχολής Αντιπύραρχος Βάιος Ζυγούρης και ο Γενικός Διευθυντής της ΑΝΚΟ Τάσος Σιδηρόπουλος.

Μπορεί να είναι εικόνα 15 άτομα

📌 Γενικότερα και σε συνεργασία πάντα με τις Δημοτικές Αρχές της Περιφέρειας μας, Καστοριάς, (Σχολή Αστυφυλάκων) Γρεβενών, (Σχολή Αστυφυλάκων) Βοΐου (Σχολή Πυροσβεστικής) προωθούμε, υποστηρίζουμε, υλοποιούμε αντίστοιχες παρεμβάσεις ώστε οι εν λόγω Σχολές που είτε λειτουργούν είτε θα λειτουργήσουν το επόμενο διάστημα (Καστοριά) να παρέχουν τις καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Γιώργος Αμανατίδης – Giorgos Amanatidis


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments