Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
88η ΔΕΘ
changer z φράγμα περδίκκα , Εορδαίας
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΦλώριναΣυνάντηση του Δημάρχου Αμυνταίου, Ιωάννη Λιάση με τον Υφυπουργό Υγείας, Δημήτρη Βαρτζόπουλο

Συνάντηση του Δημάρχου Αμυνταίου, Ιωάννη Λιάση με τον Υφυπουργό Υγείας, Δημήτρη Βαρτζόπουλο

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Συνάντηση του Δημάρχου Αμυνταίου, Ιωάννη Λιάση με τον Υφυπουργό Υγείας, Δημήτρη Βαρτζόπουλο

Τον Υφυπουργό Υγείας και αρμόδιο για θέματα Ψυχικής Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο, υποδέχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 3 Ιουνίου στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Ιωάννης Λιάσης.

Ο κ. Βαρτζόπουλος, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Φλώρινας Σταύρο Παπασωτηρίου και τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας Παναγιώτη Μπογιατζίδη, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τρέχοντα ζητήματα που αφορούν την υγειονομική υποδομή του Δήμου. Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Αμυνταίου αναφέρθηκε στην επιτακτική ανάγκη της δημιουργίας Τομέα του ΕΚΑΒ στο Αμύνταιο, με τον Υφυπουργό Υγείας να δεσμεύεται για την υλοποίηση του.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, Ιορδάνης Μπάντης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Γιάννης Αβραμίδης, ο Αντιδήμαρχος κατά τόπο στις Δ.Ε. Αετού, Βαρικού, Λεχόβου και Νυμφαίου, Παύλος Σαργιαννίδης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μανιακίου, Βενιζέλος Κοτσερίδης.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations
CILIA KARTALI, PAPAZO & LEO
Οι Καζούλης,Γιοκαρίνης,Ζιώγαλας,Παπαδόπουλος μας προσκαλούν στη Πολυκάρπη!
Χαρά Βέρρα 8 Ιουλίου στον Λιμναίο Οικισμό στο Δισπηλιό

Most Popular

Recent Comments