Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
changer z φράγμα περδίκκα , Εορδαίας
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΛυπούμαστε που ο Σύνδεσμος Εκτροφέων γουνοφόρων ζώων, απάντησε χωρίς δυστυχώς να...

Λυπούμαστε που ο Σύνδεσμος Εκτροφέων γουνοφόρων ζώων, απάντησε χωρίς δυστυχώς να έχει διαβάσει με προσοχή την ανακοίνωση μας

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Λυπούμαστε που ο Σύνδεσμος Εκτροφέων γουνοφόρων ζώων, απάντησε  χωρίς δυστυχώς να έχει διαβάσει με προσοχή την ανακοίνωση μας

Σύνδεσμος Εκτροφέων γουνοφόρων ζώων

Είμαστε σίγουροι ότι αν το έκαναν, θα καταλάβαιναν ότι γράφαμε ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που αναφέρουν στην απάντησή τους.

Και πρώτα απ’ όλα θα καταλάβαιναν ότι η ενασχόληση μας με το θέμα προκύπτει από το ενδιαφέρον μας για την προστασία και την στήριξη του κλάδου της εκτροφής και της γουνοποιίας γενικότερα αλλά και των εργαζόμενων σε αυτόν.

Ένας κλάδος που έχει προσφέρει πολλά και μπορεί, εφόσον προστατευθεί και στηριχθεί,  να προσφέρει πολλά περισσότερα στην περιφερειακή οικονομία.

Η σοβαρότητα  των όσων διατυπώσαμε  επιβεβαιώθηκε από την ανακοίνωση της Περιφέρειας που ακολούθησε την δημοσίευση μας. Στην ανακοίνωση, ΥΠΑΑΤ, ΕΟΔΥ και Περιφέρεια υιοθέτησαν τις προτάσεις  μας και ξεκίνησαν  να υλοποιούν την πρώτη από αυτές, που αφορούσε τον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό των εκτροφέων.

Μένει να γίνουν πράξη και οι άλλες δύο προτάσεις μας: η στήριξη των υπηρεσιών της Περιφέρειας και των εκτροφέων με εξειδικευμένο επιστήμονα στην Λοιμωξιολογία και Επιδημιολογία των ζώων και  βεβαίως η στήριξη από το ΥΠΑΑΤ των εκτροφέων  για την κάλυψη των οικονομικών ζημιών του Κλάδου, λόγω COVID.

Η Πανδημία μας έφερε μπροστά σε πρωτόγνωρες καταστάσεις που απαιτούν από όλους μας υψηλό αίσθημα ευθύνης προς το κοινωνικό σύνολο.

Τέτοιες ώρες, πιστεύουμε ότι καλές υπηρεσίες προσφέρουν όσοι πιέζουν για λύσεις και όχι όσοι συγκαλύπτουν προβλήματα.

Η Δυτική Μακεδονία πλήρωσε και πληρώνει ακριβά τους λάθος χειρισμούς από Κυβέρνηση – Περιφέρεια – ΕΟΔΥ .

Οι πολίτες και η οικονομία δεν αντέχουν  άλλα λάθη 

Γεωργία Ζεμπιλιάδου

Περιφερειακή Σύμβουλος

Επικεφαλής του Συνδυασμού “ΕΛΠΙΔΑ”

Απάντηση Πανελληνίου Συνδέσμου Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων στα δημοσιεύματα της κας Ζεμπιλιαδου

22 Ιανουαρίου, 2021 admin

Σύνδεσμος Εκτροφέων γουνοφόρων ζώων, Σύνδεσμος Εκτροφέων γουνοφόρων ζώων

ΓΟΥΝΟΦΟΡΑ ΖΩΑ

Απάντηση Πανελληνίου Συνδέσμου Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων στα δημοσιεύματα της κας Ζεμπιλιαδου

Κάθε ενέργεια που στιγματίζει τον κλάδο της γούνας αδικαιολόγητα μας βρίσκει αντίθετους. Σας παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί στο δημόσιο λόγο σας ώστε να μην δημιουργούνται αρνητικές εντυπώσεις που δεν προκύπτουν από τα στοιχεία που μας ανακοινώνονται.

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments