Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΕπίσκεψη αντιπροσωπείας της πόλης Siemiatycze της Ανατολικής Πολωνίας στο Δημαρχείο Καστοριάς

Επίσκεψη αντιπροσωπείας της πόλης Siemiatycze της Ανατολικής Πολωνίας στο Δημαρχείο Καστοριάς

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Επίσκεψη αντιπροσωπείας της πόλης Siemiatycze της Ανατολικής Πολωνίας στο Δημαρχείο Καστοριάς

➡Επίσκεψη αντιπροσωπείας της πόλης Siemiatycze της Ανατολικής Πολωνίας στο Δημαρχείο Καστοριάς

✅Το Δημαρχείο Καστοριάς επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της πόλης Siemiatycze, της Ανατολικής Πολωνίας αποτελούμενη από τον Δήμαρχο mr. Piotr Siniakoxicz, τον Αντιδήμαρχο mr. Czmut Henryk και τον Αντιπρόσωπο Δημ. Οργανισμού mr. Grzegorz Orlowski. Την αντιπροσωπεία υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής Καστοριάς, παρουσία της εκπροσώπου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας & Υπεύθυνη προώθησης προγράμματος ERASMUS κα Ευαγγελία Τριανταφύλλου και του τ. Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Μαρδίρη.

👉Στη φιλική συζήτηση που ακολούθησε πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των δύο Δήμων και των κοινών στοιχείων ενδιαφέροντός τους. Παράλληλα καταγράφηκε η επιθυμία για μια ουσιαστική συνεργασία στο πλαίσιο του τουρισμού, πολιτισμού, παιδείας των δύο πόλεων και ανταλλαγής δράσεων, τεχνογνωσίας και εμπειριών.

🤝Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τον προγραμματισμό μιας εκ νέου συνάντησης για την έναρξη των διαδικασιών αδελφοποίησης των δύο Δήμων.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments