enimerosou.gr

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας. Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη & Φλώρινα

Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις, που αφορούν στον Γ' κύκλο του προγράμματος νέων θέσεων εργασίας

Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις, που αφορούν στον Γ’ κύκλο του προγράμματος νέων θέσεων εργασίας

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Καστοριά: Άνοιξε από χθες 20/02 η πλατφόρμα για τις αιτήσεις,που αφορούν στον Γ’ κύκλο του προγράμματος νέων θέσεων εργασίας, με συνολική επιχορήγηση έως 16.794

????Ένα πρόγραμμα συνολικού προϋπολογισμού 48εκ€ που συγχρηματοδοτείται απ’ την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση και στοχεύει στην ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού, εκπαίδευσης και δια βίου μάθησης.

☑️ Απευθύνεται σε επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και στοχεύει στη μείωση της ανεργίας σε περιοχές που επλήγησαν,λόγω της απολιγνιτοποίησης.

???? Ευχαριστώ θερμά τον διοικητή της ΔΥΠΑ Σπύρος Πρωτοψάλτης διότι η συνέχιση του προγράμματος, θα αποτελέσει μια ανάσα ανακούφισης για την ακριτική μας περιοχή και θα συμβάλει στην συγκράτηση του πληθυσμού στις εστίες του.

➡️Σύντομα, θα εφαρμοστεί στην Καστοριά ένα πρόγραμμα εξειδικευμένης απασχόλησης 10 εκ €, προκειμένου να καταπολεμηθεί η ανεργία και να στηριχθεί η τοπική οικονομία!

????Μέλημα της κυβέρνησης του Kyriakos Mitsotakis είναι η εφαρμογή πολιτικών που μειώνουν την ανεργία και δίνουν κίνητρα στους νέους να μείνουν στη χώρα.

Το είπαμε – Το κάναμε

#σταθερά_δίπλα_σας

Maria Antoniou


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

You may have missed