Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚοζάνηΟι Μέρες Γιορτών Βοΐου “Πέλεκον”

Οι Μέρες Γιορτών Βοΐου “Πέλεκον”

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Οι Μέρες Γιορτών Βοΐου “Πέλεκον”

Οι Μέρες Γιορτών Βοΐου “Πέλεκον” έχουν καθιερωθεί ως ένας θεσμός, που υπηρετεί τον πολιτισμό, τα γράμματα, τις τέχνες, την παράδοση, την αυλή κληρονομιά του Βοΐου. Μια αφορμή για να επισκεφθεί κανείς τον ευλογημένο τούτο τόπο. Είτε έλκει την καταγωγή του από εδώ, είτε όχι, το βέβαιο είναι ότι θα απολαύσει το θαυμάσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, που αναδεικνύει τον πολιτιστικό πλούτο της περιοχής. Η ψυχή του «Πέλεκον», η Θεοδώρα Λειψιστινού, και όλοι οι συντελεστές, δικαιούνται να είναι υπερήφανοι για το αποτέλεσμα, που υπηρετεί τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Όπως υπηρετεί τον τόπο και τους ανθρώπους του, με αγάπη και ανιδιοτέλεια, εδώ και πολλά χρόνια, η οικογένεια και το ίδρυμα Παπαγεωργίου.

Είχα λοιπόν την ιδιαίτερη τιμή να αποδεχτώ πριν από λίγο καιρό την πρόσκληση και να θέσω υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Μακεδονίας και Θράκης τις γιορταστικές εκδηλώσεις «ΠΕΛΕΚΟΝ» και να απονέμω τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο του Ιδρύματος, κύριο Γιώργο Παπαγεωργίου, για τις σπουδαίες ευεργεσίες και την προσφορά του στην πατρίδα.

Στάθης Κωνσταντινίδης Βουλευτής


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments