Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024
changer z φράγμα περδίκκα , Εορδαίας
Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Πάνω από 20.000 παιδιά εκπαιδεύτηκαν από το 2007 στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου Κοζάνης – Γιάννης Κοκκαλιάρης: «H στήριξη και ανάπτυξη του χώρου, στο πρόγραμμα της Δημοτικής Αρχής» – (Βίντεο)

Την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής για την έμπρακτη στήριξη και ανάπτυξη του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου Κοζάνης, εξέφρασε ο Δήμαρχος Γιάννης Κοκκαλιάρης κατά την επίσκεψή του στον χώρο το πρωί της Τετάρτης 29 Μαΐου 2024, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Δημοτικής Αστυνομίας Γιώργο Ευκολίδη και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κοζάνης Θωμά Αυλογιάρη.

Επισημαίνεται ότι από το 2007, πάνω από 20.000 μαθήτριες και μαθητές Δημοτικού έχουν εκπαιδευτεί εδώ για τους κανόνες της σωστής οδικής συμπεριφοράς, όπως υπογραμμίζει ο Προϊστάμενος Αστυνόμευσης της Δημοτικής Αστυνομίας Κοζάνης Κώστας Πατιός ενώ για τις θετικές εντυπώσεις των παιδιών, μίλησε ο Εκπαιδευτικός του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης Κώστας Παπαθανασίου.

Με την ολοκλήρωση των πρακτικών μαθημάτων, ο κ. Κοκκαλιάρης συνεχάρη τους Δημοτικούς μας Αστυνομικούς για το σπουδαίο τους έργο, απονέμοντας εν συνεχεία αναμνηστικά διπλώματα παρακολούθησης στους μικρούς μας συνδημότες.        

Πάνω από 20.000 παιδιά εκπαιδεύτηκαν από το 2007 στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου Κοζάνης – YouTube


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations
CILIA KARTALI, PAPAZO & LEO

Most Popular

Άγιος Διονύσιος Κορησός Πολιτιστικές εκδηλώσεις 2024

Recent Comments