Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Ημερολόγια 2025 για ομάδες σχολεία συλλόγους Newage Newamazingideas Γράμμου 6 Καστοριά Τηλ 2467081694
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚοζάνηΕπιμορφωτική συνάντηση στο Ε.Κ.Φ.Ε. Κοζάνης

Επιμορφωτική συνάντηση στο Ε.Κ.Φ.Ε. Κοζάνης

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Επιμορφωτική συνάντηση στο Ε.Κ.Φ.Ε. Κοζάνης

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ Ε.Κ.Φ.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Την Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε επιμορφωτική συνάντηση από το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Δ. Μακεδονίας και το Ε.Κ.Φ.Ε. Κοζάνης, σε συνεργασία με τη Δ.Δ.Ε. Π.Ε Κοζάνης, στο Ε.Κ.Φ.Ε. Κοζάνης, που στεγάζεται στο 3ο ΓΕΛ Κοζάνης, για τους εκπαιδευτικούς του Δήμου Κοζάνης, που πρόκειται να διδάξουν μαθήματα Φυσικών Επιστημών στα Γυμνάσια της Δ.Δ.Ε Π.Ε Κοζάνης.

Η επιμορφωτική συνάντηση διοργανώθηκε στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του Ε.Κ.Φ.Ε Κοζάνης, για τη στήριξη της εργαστηριακής διάστασης, της διδασκαλίας των Φυσικών Επιστημών στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Στη συνάντηση παρέστησαν η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε Κοζάνης, κα Βασιλική Βόντσα και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης Φυσικών Επιστημών Π.Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας, κ. Χαράλαμπος Αποστόλου.

Οι εκπαιδευτικοί, που συμμετείχαν δια ζώσης, ενημερώθηκαν από τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης Φυσικών Επιστημών Π.Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας, κ. Χαράλαμπο Αποστόλου και τους υπεύθυνους του Ε.Κ.Φ.Ε. Κοζάνης, κα Ελευθερία Παπαδέλη ,κλάδου ΠΕ04.04 και κ. Αλέξιο Αλεξάνδρου, κλάδου ΠΕ04.01, για τον νέο εργαστηριακό εξοπλισμό, που προμηθεύτηκαν τα Εργαστηριακά Κέντρα Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) και τα Σχολικά Εργαστήρια Φυσικών Επιστημών (ΣΕΦΕ), μέσω του σχετικού προγράμματος της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας (MIS 5125500), με στόχο την εξοικείωση των εκπαιδευτικών με τα όργανα (hands on χρήση των οργάνων σε μικρές ομάδες) και τη γενικότερη προαγωγή της εργαστηριακής διδασκαλίας στις σχολικές μονάδες της Δ.Δ.Ε Π.Ε Κοζάνης.

Στο τέλος, ακολούθησε συζήτηση για την ενδεικτική αξιοποίηση των οργάνων, για τη διενέργεια συγκεκριμένων πειραμάτων.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments