Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΕξελίξειςΕκλογές 2023«Εγκαινιάζουμε απόψε το εκλογικό κέντρο της Γέφυρας στο Μέλλον»

«Εγκαινιάζουμε απόψε το εκλογικό κέντρο της Γέφυρας στο Μέλλον»

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

«Εγκαινιάζουμε απόψε το εκλογικό κέντρο της Γέφυρας στο Μέλλον»

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Σας ευχαριστώ όλους θερμά για την παρουσία σας απόψε εδώ.

Πριν ξεκινήσω, θα ήθελα να εκφράσω την πιο βαθιά μου λύπη και τη συμπαράστασή μας στις πληττόμενες περιοχές της Θεσσαλίας. Να εκφράσω τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της φονικής καταστροφής.

Επισκέφθηκα μόλις χθες τον Δήμο Παλαμά στην Καρδίτσα, έναν από τους πλέον πληττόμενους δήμους. Η καταστροφή που αντικρίσαμε από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία είναι τεράστια. Συναισθανόμαστε απόλυτα τον πόνο και την απελπισία που προκάλεσε. Ήδη ανταποκριθήκαμε με την αποστολή εμφιαλωμένων νερών για τις άμεσες ανάγκες των κατοίκων του Παλαμά.

Επίσης, ένα μηχάνημα Jcb και μία υδροφόρα, αναχώρησαν σήμερα μαζί με τους χειριστές τους, για βοήθεια στον Δήμο Τρικκαίων.

Και φυσικά είμαστε παρόντες όπου και όπως μας ζητηθεί, για να βοηθήσουμε με όσες δυνάμεις διαθέτουμε, με όποιον τρόπο, τις αρχές και τον κόσμο της Θεσσαλίας να αντεπεξέλθουν σε αυτή την τρομερή δοκιμασία.

Φίλες και φίλοι, εγκαινιάζουμε απόψε το εκλογικό κέντρο της Γέφυρας στο Μέλλον. Τον χώρο όπου εδώ και λίγες ημέρες συναντιόμαστε με φίλους και συνδημότες, που ενδιαφέρονται και αγωνιούν για το παρόν και το μέλλοντου τόπου μας.

Ο Δήμος Σερβίων, ο τόπος μας είναι μια πραγματικά προικισμένη περιοχή με πολλές δυνατότητες. Εύφορη, όμορφη, ιστορική, με ποιοτικά προϊόντα, παραδόσεις, πολιτισμό, μνημεία, … και κυρίως με ανθρώπους, με πολίτες που θέλουν να πάει ο τόπος μπροστά, να έχουμε μέλλον.

Ένας τόπος όπως ο Δήμος Σερβίων- και μαζί οι άνθρωποί του -, δεν αξίζει να μένει πίσω. Δεν μας αξίζει να αναβάλλουμε το αύριο!

Είμαστε εδώ για να το καταφέρουμε. Να συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε, στην ποιότητα ζωής, στα εισοδήματα, στην ανάπτυξη, στον τουρισμό, στον πολιτισμό, στην κοινωνική πρόνοια.

Ήδη την τετραετία από την εκλογή μας το 2019 καταφέραμε πολλά στη βελτίωση της καθημερινότητας στο Δήμο μας, στις υποδομές που είχαν για χρόνια παραμεληθεί. Και το έργο αυτό φαίνεται, είναι ορατό!

Δρομολογήσαμε όμως και μεγάλα έργα όπως τα ψηφιακά υδρόμετρα που ήδη τοποθετούνται σε όλο τον Δήμο για τη βελτίωση της ύδρευσηςκαι της διαχείρισης του νερού, έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, αγροτικής οδοποιίας, και ασφαλτοστρώσεις, αναβαθμίσαμε τα κοινοτικά ιατρεία, τα νηπιαγωγεία και τις σχολικές μονάδες. Ο Δήμος απέκτησε στόλο μηχανημάτων και εργαλείων ώστε οι υπηρεσίες του να είναι πλέον αυτόνομες και να εκτελούν το έργο τους απρόσκοπτα. Και άλλα πολλά που θα τα παρουσιάσουμε σύντομα και λεπτομερώς στον δημόσιο απολογισμό που θα κάνουμε.

Και έπεται συνέχεια σε αυτό το έργο! Με τη δική σας συνδρομή, τη δική σας, ψήφο, την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!

Αγαπητοί μου συνδημότες,

Είμαστε σήμερα εδώ για να ζητήσουμε τη δική σας στήριξη, την δική σας ενεργή συμμετοχή, την ψήφο σας – ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον τόπο μας, στον Δήμο μας, ακόμη περισσότερο!

Για τον τόπο μας, για το δικό μας παρόν και μέλλον, για τις επόμενες γενιές.

Γνωρίζετε όλοι ότι προσπαθήσαμε και να είστε βέβαιοι ότι θα κάνουμε περισσότερα!

Γιατί αξίζουμε περισσότερα!

Ο Δήμος Σερβίων αξίζει περισσότερα!

Κάθε μέρα, όλο και περισσότεροι συνδημότες συντάσσονται μαζί μας. Βλέπουν ότι έγινε πραγματικό έργο και δεν ήμασταν μόνο υποσχέσεις και χαιρετούρες.

Η εποχή μας απαιτεί γνώση, εμπειρία και αποτελεσματικότητα.

Θέλουμε και μπορούμε, να κάνουμε τον Δήμο Σερβίων, δήμο ανάπτυξης και ευημερίας.

Ξεκινήσαμε ήδη και συνεχίζουμε ακούραστα!

Τίποτα δεν χαρίζεται. Τα πάντα κατακτώνται με θέληση, επιμονή και πολλή δουλειά.

Θέλουμε, ξέρουμε και μπορούμε να κάνουμε περισσότερα.

Ναι! Μπορούμε περισσότερα!

Καλή δύναμη στον αγώνα, μπορούμε, και θα νικήσουμε!

Σας ευχαριστώ όλους.

Καλή δύναμη στους υποψηφίους μας!

Την ερχόμενη Τετάρτη στις 6:30 θα γίνει η παρουσίαση των υποψηφίων του Συνδυασμού μας στο θεατράκι στα κάστρα.

Σας περιμένουμε με χαρά!


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments