Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
88η ΔΕΘ
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚοζάνη«Τα Παράπονα στον Δήμαρχο» Βαθυλακκος

«Τα Παράπονα στον Δήμαρχο» Βαθυλακκος

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

«Τα Παράπονα στον Δήμαρχο» Βαθυλακκος

   «ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ»

ΒΑΘΥΛΑΚΚΟΣ

Λίστα, με δέκα πέντε βασικές παρεμβάσεις που είχε θέσει ως προτεραιότητα όταν ανέλαβε ως αναπληρωτής πρόεδρος της κοινότητας, παρουσίασε χθες βράδυ ο πρόεδρος του Βαθυλάκκου Γιώργος Παταπούδης, ενώπιον των δημοτών και του Δημάρχου. Ευχαρίστησε τον Δήμαρχο γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των έργων αυτών υλοποιήθηκαν και ζήτησε για τα εναπομείναντα την ίδια μέριμνα, ώστε να υλοποιηθούν το συντομότερο δυνατό. Με φανερή την ικανοποίηση του υπενθύμισε πως σε μικρό χρονικό διάστημα λύθηκαν χρόνια προβλήματα στην τοπική κοινότητα με κορυφαία, την νέα δεξαμενή ύδρευσης, την συντήρηση σε τμήματα του δικτύου, τη νέα παιδική χαρά, το νέο γήπεδο 5×5, και πολλά μικρότερα θέματα καθημερινότητας.

Ο Δήμαρχος, αφού ανέλυσε διεξοδικά το έργο της Δημοτικής Αρχής, έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε ότι δεν μπόρεσε να υλοποιήσει και τόνισε την αρνητική στάση του Δημοτικού Συμβουλίου στο θέμα της αγοράς οικοπέδου για την ανέγερση και επέκταση του Δημαρχείου, στην αξιοποίηση του τούρκικου σχολείου από το πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, ενώ χαρακτηριστικά είπε πως είμασταν επτά στους είκοσι επτά.

Με αφορμή τον λόγο αυτό, ζήτησε από τους δημότες να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη στην Δημοτική Αρχή ενισχύοντας την, για να υλοποιηθούν όλα αυτά που υπάρχει βούληση και καθυστέρησαν λόγω διαδικαστικής κωλυσιεργίας.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments