Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
88η ΔΕΘ
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚοζάνη«Τα παράπονα στον Δήμαρχο» Ελάτη

«Τα παράπονα στον Δήμαρχο» Ελάτη

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

«Τα παράπονα στον Δήμαρχο» Ελάτη

 Την αναγνώριση των δημοτών για όλα όσα υλοποιήθηκαν, αλλά και τη συναίνεση για τον μελλοντικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής εισέπραξε χθες βράδυ στην Ελάτη, ο Δήμαρχος Χρήστος Ελευθερίου.

 Όταν η πλειοψηφία των ανθρώπων που κατοικούν στην τοπική κοινότητα, αναγνωρίζει και αποδίδει θετικό πρόσημο σε μια τετραετή δημοτική θητεία, μεταδίδει αυτόματα, την απαραίτητη ενέργεια για  ανάλογη, η ακόμα καλύτερη συνέχεια.

 Ο Δήμαρχος παρουσίασε διεξοδικά το συνολικό έργο που υλοποιήθηκε στον Δήμο, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα σημεία που συνάντησε την άρνηση η τις κωλυσιεργίες στο Δημοτικό Συμβούλιο, για το θέμα της αγοράς οικοπέδου πίσω από το Δημαρχείο και την αξιοποίηση του ‘’τούρκικου σχολείου’’ από το πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ως τροχοπέδη για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας αφού παρουσίασε τα έργα και τις παρεμβάσεις που έγιναν στην Ελάτη, ζήτησε να προχωρήσουν οι διαδικασίες και η μελέτη για την περιφερειακή οδό που θα κάνει πιο ασφαλή τη διέλευση οχημάτων και πεζών


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments