Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
88η ΔΕΘ
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚοζάνηΤα παράπονα στον Δήμαρχο - Πλατανορρευμα

Τα παράπονα στον Δήμαρχο – Πλατανορρευμα

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Τα παράπονα στον Δήμαρχο – Πλατανορρευμα

Ακόμα και με ακραίες συνθήκες λόγω καύσωνα, οι δημότες του Πλατανορεύματος ήταν παρόντες στην θεσμοθετημένη πλέον συνάντηση, για να ενημερωθούν άμεσα από τον Δήμαρχο αλλά και για να επισημάνουν τα κενά και τις παραλείψεις στη μέριμνα της Δημοτικής Αρχής. Ξεκινώντας την τοποθέτηση του ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στις Ασφαλτοστρώσεις που υλοποιήθηκαν στο Πλατανόρευμα την αγροτική οδοποιία, αλλά και στο μεγαλύτερο έργο που υλοποιήθηκε ποτέ στον Δήμο Σερβίων, τα ψηφιακά υδρόμετρα και την τηλεμετρία.   Χαρακτηριστικά είπε, πως στην αρχή της προσπάθειας αυτής μας αποκαλούσαν «πείραμα» και σήμερα είμαστε σε θέση να τους πούμε, πως το πείραμα αυτό είναι απόλυτα επιτυχημένο.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας παίρνοντας το λόγο ανέφερε τα σημεία που χρειάζονται παρεμβάσεις από τη Δημοτική Αρχή, ενώ  και οι δημότες επεσήμαναν με τη σειρά τους, τα προβλήματα που απαιτούν τη μέριμνα των αρμόδιων υπηρεσιών.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments