Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024
Ημερολόγια 2025 για ομάδες σχολεία συλλόγους Newage Newamazingideas Γράμμου 6 Καστοριά Τηλ 2467081694
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΕξελίξειςΕκλογές 2023«Μαζί για την Κοζάνη» Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αντωνιάδης Κωνσταντίνος

«Μαζί για την Κοζάνη» Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αντωνιάδης Κωνσταντίνος

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

«Μαζί για την Κοζάνη» Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αντωνιάδης Κωνσταντίνος

Ονομάζομαι Αντωνιάδης Κωνσταντίνος, του Παναγιώτη και της Παρασκευής το γένος Γεωργιάδη. Είμαι γεννημένος στην Κοζάνη τον Μάρτιο του 1983. Κατάγομαι από το Μαυροδένδρι Κοζάνης όπου και κατοικώ μόνιμα με την σύζυγό μου Κατράκη Χριστίνα και την κόρη μας Βίβιαν (4 ετών).

Είμαι τελειόφοιτος τεχνικού Λυκείου με ειδικότητα Μηχανικού Αυτοκινήτων καθώς και Μηχανοτεχνίτη εγκαταστάσεων. Έχω εργαστεί στο παρελθόν για περίπου 15 χρόνια ως συμβασιούχος στην ΔΕΗ όπως και σε αρκετά μαγαζιά εστίασης της πόλης μας. Τώρα εργάζομαι ως Ιδιωτικός Υπάλληλος.

Στις επερχόμενες εκλογές αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητά μου ως Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη ¨Μαζί για την Κοζάνη¨ με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο των Ιωάννη Κοκκαλιάρη. Πιστεύω λοιπόν πως οι νέοι άνθρωποι αυτού του τόπου πρέπει να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του Δήμου Κοζάνης ώστε να μπορέσουμε να κρατηθούμε και να κρατήσουμε και τις επόμενες γενιές στην περιοχή μας.

 Όλοι μαζί μπορούμε!


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments