Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024
Ημερολόγια 2025 για ομάδες σχολεία συλλόγους Newage Newamazingideas Γράμμου 6 Καστοριά Τηλ 2467081694
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΕξελίξειςΕκπαίδευσηΕικόνες ντροπής! Βανδαλισμοί σε σχολικό κτήριο

Εικόνες ντροπής! Βανδαλισμοί σε σχολικό κτήριο

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Εικόνες ντροπής! Βανδαλισμοί σε σχολικό κτήριο

Δήμος Κοζάνης: Βανδαλισμοί σε σχολικό κτήριο – Δεν θα λειτουργήσουν 2ος Παιδικός και Βρεφονηπιακός Σταθμός Κοινωφελούς (Νιάημερος)

Ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει τους πολίτες, ότι ο 2ος Παιδικός Σταθμός του Δήμου Κοζάνης και ο 

Βρεφονηπιακός Σταθμός της Κοινωφελούς Επιχείρησης (Νιάημερος), δεν θα λειτουργήσουν μέχρι νεωτέρας, λόγω βανδαλισμών που υπέστη το κτήριο στο οποίο φιλοξενούνται από άγνωστους.

Για τη επανέναρξη λειτουργίας του σχολείου θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση. 

Δήμος Κοζάνης: Κανονικά την Τρίτη η λειτουργία του 2ου Παιδικού και του Βρεφονηπιακού της Κοινωφελούς (Νιάημερος) μετά τους βανδαλισμούς

Ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους, ότι ο 2ος Παιδικός Σταθμός του Δήμου Κοζάνης και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός της Κοινωφελούς Επιχείρησης (Νιάημερος), θα λειτουργήσουν κανονικά αύριο Τρίτη 18 Ιουλίου 2023.

Έπειτα από την άμεση παρέμβαση των αρμόδιων υπηρεσιών για την αποκατάσταση των φθορών και των ζημιών που υπέστη το κτήριο που φιλοξενεί τις σχολικές μονάδες, οι εργασίες προχωρούν με τάχιστο ρυθμό. Όλες οι παρεμβάσεις θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος της ημέρας, με τις δύο δομές να λειτουργούν κανονικά από αύριο.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments