Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024
Ημερολόγια 2025 για ομάδες σχολεία συλλόγους Newage Newamazingideas Γράμμου 6 Καστοριά Τηλ 2467081694
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΕξελίξειςΕκλογές 2023«Μαζί για την Κοζάνη» Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Μάστορας

«Μαζί για την Κοζάνη» Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Μάστορας

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

«Μαζί για την Κοζάνη» Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Μάστορας

Φίλες και φίλοι, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΜΑΖΙ για την Κοζάνη”.

Γεννήθηκα στην Κοζάνη, με καταγωγή από την Αγία Παρασκευή και τη Ροδιανή, όπου και κατοικώ. Είμαι υιός του πρώην τραγουδιστή και υπαλλήλου της ΔΕΗ, Γεωργίου Μάστορα και της Αθανασίας (Σούλας) Μάστορα-Καλημέρη, ενώ με τη σύζυγό μου Λίλιαν αποκτήσαμε τρία παιδιά.

Έχω σπουδάσει στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Διοίκησης Αγροτικών Επιχειρήσεων (Α.Α.Δ.Α.Ε.) και για πολλά χρόνια είμαι ελεύθερος επαγγελματίας στην πόλη της Κοζάνης (Οπωροπωλείο).

Ασχολούμαι με τον αθλητισμό από πολύ μικρή ηλικία και συγκεκριμένα με το άθλημα του μπάσκετ, παίζοντας μέχρι και τη Β’ Εθνική κατηγορία (Λασσάνης Κοζάνης, Ηρακλής Κοζάνης, Καλλικράτεια, Αιγινιακός, Πολύγυρος και Μακάμπι Θεσσαλονίκης). Σήμερα είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κοζάνης και υπεύθυνος του ανδρικού τμήματος μπάσκετ αλλά και των ακαδημιών. Τη χρονιά που μας πέρασε, με το ανδρικό τμήμα αγωνιστήκαμε στη Γ’ Εθνική, εκπροσωπώντας το Νομό Κοζάνης. 

Επίσης διετέλεσα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης μέχρι και πέρυσι, ενώ ήμουνα και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού σχολείου Κοζάνης.

Με διάθεση προσφοράς, βοήθειας προς τον συνάνθρωπο και πίστη στις δυνατότητές μου, αποφάσισα να μην μείνω αμέτοχος μπροστά στις εξελίξεις που έρχονται για την περιοχή μας και να συστρατευτώ με τον Γιάννη Κοκκαλιάρη, έτσι ώστε ο Δήμος Κοζάνης να επιτελέσει τον πραγματικό ρόλο του ως πρωτεύουσα της Δυτικής Μακεδονίας.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments