Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Ημερολόγια 2025 για ομάδες σχολεία συλλόγους Newage Newamazingideas Γράμμου 6 Καστοριά Τηλ 2467081694
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΣυνάντηση εργασίας της ΑΝΚΟ με τον Δήμο Καστοριάς

Συνάντηση εργασίας της ΑΝΚΟ με τον Δήμο Καστοριάς

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Συνάντηση της ΑΝΚΟ με τον Δήμο Καστοριάς πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της επικοινωνίας του Αναπτυξιακού Οργανισμού με όλους τους Δήμους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν αναλυτικά θέματα που αφορούν τόσο στην, επί σειρά ετών, συνεργασία του Δήμου Καστοριάς με την ΑΝΚΟ, όσο και ζητήματα – πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής στις οποίες θα μπορούσε η ΑΝΚΟ ως Αναπτυξιακός Οργανισμός με διευρυμένο ρόλο να συμβάλλει στο σχεδιασμό και την υλοποίησή τους.

Ειδικότερη αναφορά έγινε σε έργα τεχνικής φύσεως όπως η αξιοποίηση περιοχών και κτιριακών υποδομών της πόλης με έμφαση στη νότια παραλία, στο ναυταθλητικό κέντρο καθώς και σε επιμέρους ανάγκες υποστήριξης σε ζητήματα επίβλεψης έργων.

Επιπρόσθετα υπήρξε ενημέρωση για την επικείμενη υλοποίηση μέσω του συνεργατικού σχήματος της ΑΝΚΟ με τις δύο άλλες Αναπτυξιακές Εταιρείες της Δυτικής Μακεδονίας (ΑΝ.ΚΑΣ Α.Ε. & ΑΝ.ΦΛΩ Α.Ε.) του εγκεκριμένου προγράμματος της «Αλιευτικής Ζώνης Εσωτερικών Υδάτων», το οποίο θα χρηματοδοτήσει δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις στήριξης της επιχειρηματικότητας, στο πλαίσιο του Ε.Π. «Αλιεία, Υδατοκαλλιέργεια & Θάλασσα 2021-2027».

Στη συνάντηση εκ μέρους του Δήμου Καστοριάς παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ι. Κορεντσίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κ. Τσανούσας, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Χ. Βαϊνάς και η Προϊσταμένη του Τμήματος Κτιριακών και Ειδικών Έργων Ι. Σκρέκα.  

Εκ μέρους της ΑΝΚΟ συμμετείχαν στη συνάντηση ο Γενικός Διευθυντής Α. Σιδηρόπουλος, ο Διευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας Δ. Πεκόπουλος και η Υπεύθυνη του Τμήματος Ανάπτυξης της Υπαίθρου Ζ. Γκερεχτέ.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments