Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024
Ημερολόγια 2025 για ομάδες σχολεία συλλόγους Newage Newamazingideas Γράμμου 6 Καστοριά Τηλ 2467081694
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΣυνάντηση εργασίας για την σύνταξη φακέλου προ έγκρισης μελέτης για την κατασκευή...

Συνάντηση εργασίας για την σύνταξη φακέλου προ έγκρισης μελέτης για την κατασκευή νέου κτηρίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Π.Ε. Καστοριάς.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Συνάντηση εργασίας για την σύνταξη φακέλου προ έγκρισης μελέτης για την κατασκευή νέου κτηρίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Π.Ε. Καστοριάς.

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε, σήμερα Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, με υπαλλήλους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, της Π.Ε. Καστοριάς, του Δήμου Καστοριάς και στελεχών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την σύνταξη φακέλου Μελέτης για την κατασκευή νέου κτηρίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όπως το κτιριολογικό, ο συντελεστής δόμησης καθώς και οι προδιαγραφές για την κάλυψη των αναγκών, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς, μέσου της ανέγερσης νέου κτηρίου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, από την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών της έδρας ο Δ/ντης Ηλίας Γιαννακόπουλος και η Τάνια Σαμαρά, από την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Καστοριάς η Διευθύντρια Βασιλική Σιδηροπούλου και ο Προϊστάμενος του τμήματος Ωρίμανσης Έργων & Μελετών Θεόδωρος Κασκίτσης, από τον Δήμο Καστοριάς η Δ/ντρια της Υπηρεσίας Δόμησης Γεωργία Σπυροπούλου και από την Πυροσβεστική ο Δ/της Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Καστοριάς Ιωάννης Πλατής και ο Δ/της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Καστοριάς  Δημήτρης Παπουτσίδης.

Η Περιφέρεια Δυτικής ΜακεδονίαςΠ.Ε. Καστοριάς θα προχωρήσει στην χρηματοδότηση της σύνταξης φακέλου μελέτης για την κατασκευή του νέου κτηρίου.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments