Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΙωσήφ Νώτης "50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας"

Ιωσήφ Νώτης “50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας”

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Ιωσήφ Νώτης “50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας”

Η Νέα Δημοκρατία, με την συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυσή της, γιορτάζει μια πλούσια ιστορία γεμάτη προκλήσεις και επιτυχίες. Από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, που οραματίστηκε τον εκδημοκρατισμό και την ενδυνάμωση της χώρας μετά την πτώση της δικτατορίας, έως σήμερα, η ΝΔ υπήρξε ο φορέας σταθερότητας και προόδου για τον ελληνικό λαό.

Κατά τη διάρκεια αυτής της πορείας, η Νέα Δημοκρατία έχει αναλάβει κρίσιμες κυβερνητικές ευθύνες, εδραιώνοντας την Τρίτη Ελληνική Δημοκρατία, διαμορφώνοντας το πολιτικό σκηνικό της χώρας και προάγοντας τις μεταρρυθμίσεις που οδήγησαν την Ελλάδα στην ευρωπαϊκή οικογένεια.                        

Οι πολιτικές μας έχουν συνδέσει το όνομά μας με τη δημοσιονομική σταθερότητα, την κοινωνική πρόνοια και την ανάπτυξη.

Η Καστοριά αποτέλεσε παραδοσιακά ένα από τα προπύργια του κόμματος. Οι πολίτες της περιοχής έχουν εμπιστευτεί τη ΝΔ για την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων και την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, παρατηρείται μια πτώση στα εκλογικά μας ποσοστά, κάτι που χρήζει άμεσης προσοχής διότι αυτή η μείωση δεν αντικατοπτρίζει την ιστορία του κόμματος στην Καστοριά.

Η Νέα Δημοκρατία έχει την υποχρέωση να επαναβεβαιώσει τη δέσμευσή της για την πρόοδο της Καστοριάς και να ενδυναμώσει τη σύνδεσή της με την τοπική κοινωνία. Σήμερα, στην εποχή των μεγάλων προκλήσεων, η Νέα Δημοκρατία παραμένει πυλώνας δημοκρατίας, σταθερότητας και προόδου και πρέπει να συνεχίσει να καινοτομεί, να ακούει την κοινωνία και να απαντά άμεσα στις ανάγκες της.

Η πορεία των 50 χρόνων αποτελεί κίνητρο, όχι μόνο για αναγνώριση, αλλά για ανανέωση και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Ιωσήφ Νώτης -Θεματικός Συντονιστής Εστίασης Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ -Τομεάρχης Π.Ε. Φλώρινας της Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ -Υπεύθυνος Τομέα Σωμάτων Ασφαλείας της Δ.Ε.Ε.Π. Καστοριάς -Υπεύθυνος Τομέα Θρησκευτικών Θεμάτων της Δ.Ε.Ε.Π. Καστοριάς


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments