Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
88η ΔΕΘ
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΟμιλία στη Συνεδρίαση της Ολομέλειας για το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης

Ομιλία στη Συνεδρίαση της Ολομέλειας για το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Ομιλία στη Συνεδρίαση της Ολομέλειας για το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης

Ομιλία στη Συνεδρίαση της Ολομέλειας για το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης με τίτλο: «Ενσωμάτωση του άρθρου 1 της Οδηγίας (ΕΕ) 2019/1151 κατά το μέρος που αφορά τους αποκλεισμένους διευθυντές και άλλες επείγουσες διατάξεις», πραγματοποίησε η Βουλευτής Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου.

Η Μαρία Αντωνίου, ανέφερε μεταξύ άλλων και τα εξής:

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η τροπολογία που κατατέθηκε σήμερα, που περιλαμβάνει και την προσωρινή Συνεισφορά Αλληλεγγύης στις εταιρίες διύλισης με βάση τα πλεονάζοντα κέρδη φορολογικού έτους 2023. Αυτό σημαίνει ότι τα καθαρά έσοδα από την Προσωρινή Συνεισφορά Αλληλεγγύης θα χρησιμοποιηθούν για το επίδομα που θα δοθεί τον Δεκέμβριο σε συνταξιούχους που δεν θα πάρουν αύξηση στη σύνταξη τους το 2025 λόγω της προσωπικής διαφοράς αλλά αυτά θα κατευθυνθούν και για την αύξηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Στόχος είναι να χρησιμοποιηθούν τα έσοδα αυτά για την ανακούφιση των ελληνικών νοικοκυριών από την αύξηση των τιμών ενέργειας, ένα φαινόμενο που δεν είναι μόνο ελληνικό, αλλά πλήττει όλη τη νοτιοανατολική Ευρώπη. Στο επίκεντρο της πολιτικής της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκεται η αντιμετώπιση των προβλημάτων των πολιτών και η βελτίωση της καθημερινότητάς τους, με πράξεις κι όχι με εκθέσεις ιδεών και παροχολογία χωρίς αντίκρισμα.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments