Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
88η ΔΕΘ
changer z φράγμα περδίκκα , Εορδαίας
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΣτο Τουρνουά "ΖΑΓΟΡΙ" η Ακαδημία μπάσκετ του ΠΑΟΚ Μεσποταμίας.

Στο Τουρνουά “ΖΑΓΟΡΙ” η Ακαδημία μπάσκετ του ΠΑΟΚ Μεσποταμίας.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Στο Τουρνουά “ΖΑΓΟΡΙ” η Ακαδημία μπάσκετ του ΠΑΟΚ Μεσποταμίας.

Η βάση κάθε ομάδας πρέπει να είναι η Ακαδημία της και ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας δίνει πολύ μεγάλη προσοχή σε αυτό.

Είθισται οι Ακαδημίες του συλλόγου μας, να συμμετέχουν σε διάφορα τουρνουά, μια κίνηση απόλυτα ωφέλιμη για τα παιδιά, αυτό έγινε και φέτος με την συμμετοχή σε ένα από τα πιο πετυχημένα τουρνουά στην Ελλάδα το τουρνουά ” ΖΑΓΟΡΙ ” στα Ιωάννινα.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ημερίδα του επικεφαλής του αναπτυξιακού προγράμματος για το μπάσκετ Γυναικών, Κώστα Μίσσα καθώς και τον ζωντανό θρύλο του γυναικείου μπάσκετ Εβίνα Μάλτση, υπεύθυνη για την προώθηση του μπάσκετ γυναικών όπου μοίρασε αυτόγραφα και φωτογραφίες με τις αθλήτριες.

Οι εμπειρίες όμως δεν σταμάτησαν εκεί καθώς τα κορίτσια μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά έναν πολύ όμορφο αγώνα με την νίκη της Εθνικής γυναικών με αντίπαλο την Κροατία με σκορ 87-78 στα πλαίσια του τουρνουά Βάσω Μπεσκάκη που διεξήχθει στο νέο κλειστό Ιωαννίνων. Στο τέλος φωτογραφήθηκαν και συνομίλησαν με πολλά από τα αστέρια της Εθνικής μας που ήταν ιδιαίτερα φιλικές με τα κορίτσια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας αγωνίστηκε με τρία τμήματα ηλικιών 2009-10, 2011-12 και 2013-14-15 με αντίστοιχες ομάδες του Προμηθέα Πατρών, του Πας Ιωαννίνων της Νικόπολης Πρέβεζας της Παραμυθιάς και του Πήγασου Κέρκυρας. Η παρουσία των ακαδημιών μας ήταν πάρα πολύ καλή και έδειξε ότι στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υστερεί σε τίποτα σε σχέση με συλλόγους με μεγάλο όνομα. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την αγωνιστικότητα και το πάθος που επέδειξαν καθώς και στον προπονητή Γιώργο Δουβλετή για την πολύ καλή παρουσία όπως επίσης και τους υπεύθυνους της ομάδας, πρόεδρο, μέλη και λοιπούς. Συγχαρητήρια και στους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά τους σε κάθε προσπάθεια.

Ένα επίσης δυνατό τουρνουά αυτή τη φορά για τα μικρά μας αγόρια έγινε στα Γρεβενά την περασμένη Κυριακή όπου έδωσε το παρών η ηλικιακή ομάδα 2013-14-15-16 των ακαδημιών μας με την συμμετοχή αρκετών ομάδων της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και με απόλυτη επιτυχία στην διοργάνωση. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές των τουρνουά και σε όλους τους αθλητές μας.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations
CILIA KARTALI, PAPAZO & LEO
Οι Καζούλης,Γιοκαρίνης,Ζιώγαλας,Παπαδόπουλος μας προσκαλούν στη Πολυκάρπη!
Χαρά Βέρρα 8 Ιουλίου στον Λιμναίο Οικισμό στο Δισπηλιό

Most Popular

Recent Comments