Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
88η ΔΕΘ
changer z φράγμα περδίκκα , Εορδαίας
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΔρομολόγηση των απαραίτητων διαδικασιών για την ανακατασκευή του κτιρίου όπου θα στεγαστεί...

Δρομολόγηση των απαραίτητων διαδικασιών για την ανακατασκευή του κτιρίου όπου θα στεγαστεί η Σχολή Αστυφυλάκων

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου παρέστη στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με αντικείμενο τη δρομολόγηση των απαραίτητων διαδικασιών για την ανακατασκευή του κτιρίου όπου θα στεγαστεί η Σχολή Αστυφυλάκων, η οποία πρόκειται να λειτουργήσει στην Π.Ε. Καστοριάς, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη και με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων φορέων.

Ήδη με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, κλιμάκιο στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας βρέθηκε στην Καστοριά στις αρχές Μαΐου, προκειμένου να διενεργήσει αυτοψία στο κτίριο και τον περιβάλλοντα χώρο, που προορίζεται για τη στέγαση της Σχολής Αστυφυλάκων, και να εξετάσει όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες ώστε να προχωρήσει άμεσα το σχέδιο ανακατασκευής.

Η Μαρία Αντωνίου δήλωσε:

Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας για τη θετική τους ανταπόκριση στο αίτημα που υπέβαλα ως βουλευτής Καστοριάς, για την ίδρυση και λειτουργία Σχολής Αστυφυλάκων στην περιοχή μου, η οποία είναι τόσο σημαντική και απαραίτητη γι’ αυτή την ακριτική γωνιά της Ελλάδας. Όλοι μαζί, η ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, εγώ ως βουλευτής, οι Αρχές τη Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, σε αγαστή συνεργασία για την υλοποίηση ενός σχεδίου που θα δώσει νέα ώθηση και προοπτική στον τόπο μας, την αγαπημένη μας Καστοριά”.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations
CILIA KARTALI, PAPAZO & LEO
Οι Καζούλης,Γιοκαρίνης,Ζιώγαλας,Παπαδόπουλος μας προσκαλούν στη Πολυκάρπη!

Most Popular

Recent Comments