Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
changer z φράγμα περδίκκα , Εορδαίας
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΣτο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για την υπογραφή της σύμβασης του έργου...

Στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για την υπογραφή της σύμβασης του έργου «Κατασκευή Αρδευτικού Δικτύου Γέρμα Ν. Καστοριάς»

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για την υπογραφή της σύμβασης του έργου «Κατασκευή Αρδευτικού Δικτύου Γέρμα Ν. Καστοριάς» παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα Χρήστος Σταϊκούρας / Christos Staikouras, του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Νίκου Ταχιάου Νίκος Ταχιάος, του Γενικού Γραμματέα Υποδομών Κωνσταντίνου Μαγουλά, του Γενικού Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δημήτρη Παπαγιαννίδη, του Γενικού Διευθυντή Υδραυλικών, Λιμενικών και Κτιριακών Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών Αντώνη Κοτσώνη, εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας, εκπροσώπου της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και υπηρεσιακών παραγόντων.

🚧🏗️ Το έργο κατασκευής αρδευτικού δικτύου στο Γέρμα Καστοριάς αφορά στην κατασκευή κλειστού υπό πίεση δικτύου, με σκοπό την αξιοποίηση και ορθολογική διαχείριση των υδάτινων πόρων της ευρύτερης περιοχής και την ανάπτυξη της γεωργίας.

👉 Ένα ακόμη σημαντικό έργο για την Καστοριά, μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης, επιλύοντας ένα ζήτημα που απασχολούσε τους αγρότες της περιοχής,

συμβάλλοντας ουσιαστικά στη βελτίωση της αγροτικής παραγωγής και οικονομίας.

💪 Ως βουλευτής Καστοριάς, θα συνεχίσω να αναδεικνύω όλα τα κρίσιμα ζητήματα που επηρεάζουν την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μου και θα βρίσκομαι πάντα δίπλα στους συμπολίτες μου, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωλης τους.

@highlight

Maria Antoniou


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments