Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
88η ΔΕΘ
ΑρχικήΕξελίξειςΕκλογές 2023“Προτεραιότητά μας είναι να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας να ξαναφτιάξουν τα σπίτια...

“Προτεραιότητά μας είναι να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας να ξαναφτιάξουν τα σπίτια τους”

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

“Προτεραιότητά μας είναι να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας να ξαναφτιάξουν τα σπίτια τους”

@kyriakos_ “Προτεραιότητά μας είναι να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας να ξαναφτιάξουν τα σπίτια τους. Δεσμεύομαι πως ό,τι χάσαμε, Πολιτεία και Πολίτες θα το ξαναχτίσουμε μαζί. Καλύτερα και χωρίς τα λάθη του παρελθόντος. Και θα κάνουμε τα πάντα, ώστε η άνιση μάχη με την Κλιματική Κρίση να μην γίνει μια μάχη χαμένη.

Σε αυτήν τη ΔΕΘ, θέλησα να περιγράψω έναν πολυδιάστατο εκσυγχρονισμό που εκδηλώνεται με μεταρρυθμίσεις.

Το σύνθημα «Νομιμότητα Παντού» γίνεται ο τίτλος του κύματος μεταρρυθμίσεων με επίκεντρο τη Δικαιοσύνη. Κάνουμε στοχευμένες αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα που αφορούν τόσο το βάρος, όσο και την εφαρμογή των ποινών. Και προχωράμε στην ψηφιοποίηση των διαδικασιών, ώστε να προσεγγίσουμε, έως το 2027, τους χρόνους αποφάσεων της Ευρώπης.

Η νομιμότητα σε όλες τις εκφάνσεις της γίνεται άλλωστε στοίχημα της εποχής και πεδίο σύγκρουσης με όποια συντεχνία εμποδίζει τον εκσυγχρονισμό. Και μία από αυτές, είναι οι φοροφυγάδες, οι οποίοι θα υποχρεωθούν στο αυτονόητο: να πληρώσουν τους φόρους που αναλογούν στο πραγματικό τους εισόδημα. Και σε αυτήν την κατεύθυνση κινούνται τα μέτρα που αναγγέλλουμε. Μέτρα, τα οποία υπηρετούν τον ορθολογισμό στην αγορά, αλλά και τη δικαιοσύνη στην κοινωνία.

Θέλουμε ένα κράτος που θα υπηρετεί μία καλύτερη καθημερινότητα, με καλύτερες επιδόσεις, ειδικά στον τομέα της Υγείας. Με αιχμή το ΕΚΑΒ, που 40 χρόνια από την ίδρυσή του, ανασυγκροτείται. Και με τη συνέχιση έργων που ανήκουν στον πυρήνα της κοινωνικής μας πολιτικής.”

#ΔΕΘ2023


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments