Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
88η ΔΕΘ
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΦλώριναΜήνυμα Δημάρχου Αμυνταίου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Μήνυμα Δημάρχου Αμυνταίου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Μήνυμα Δημάρχου Αμυνταίου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς εύχομαι σε μαθητές,  εκπαιδευτικούς και γονείς μια δημιουργική χρονιά με υγεία, γνώση, σεβασμό και διάθεση για συστηματική δουλειά.

Κάθε καινούριο ξεκίνημα συνοδεύεται από ελπίδες και όνειρα, μα και εύλογες ανησυχίες και φόβους. Ο Δήμος Αμυνταίου είναι δίπλα στους μαθητές, παρέχοντας όλες τις απαραίτητες υποδομές και υπηρεσίες που απαιτούνται για να εξομαλύνουν την εκπαιδευτική διαδικασία και να διαμορφώσουν ένα περιβάλλον που θα εξασφαλίζει τις ευκαιρίες για την επίτευξη των στόχων τους αλλά και την ομαλή τους ένταξη στην απαιτητική κοινωνία των ενηλίκων. 

Η εκπαίδευση αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της προόδου και της δημιουργικής ανάπτυξης της κοινωνίας μας και είναι ευθύνη όλων μας να στηρίξουμε τους μαθητές με κάθε τρόπο, κάνοντας τον δρόμο της γνώσης βατό και εύκολα προσβάσιμο σε όλους όσους επιθυμούν να τον διαβούν.

Στην κατεύθυνση αυτή, και με απόλυτη διακριτικότητα, ο Δήμος Αμυνταίου έχει απευθύνει κάλεσμα σε συλλόγους, φορείς και δημότες, για συλλογή σχολικών ειδών, τα οποία θα διατεθούν σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. Η δράση ολοκληρώνεται την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα είμαστε σε θέση να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες των μαθητών που προέρχονται από ευάλωτες οικονομικά οικογένειες.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους με υγεία, πρόοδο και επίτευξη κάθε προσωπικού σας στόχου!


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments