Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
88η ΔΕΘ
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΦλώριναΣυνάντηση του Δημάρχου Αμυνταίου, Ιωάννη Λιάση, με τον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα

Συνάντηση του Δημάρχου Αμυνταίου, Ιωάννη Λιάση, με τον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Συνάντηση του Δημάρχου Αμυνταίου, Ιωάννη Λιάση, με τον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα

Το Δημαρχείο Αμυνταίου επισκέφθηκε την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024 ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, συνοδευόμενος από την πρώην βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, Τόνια Αντωνίου.

Στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Αμυνταίου, Ιωάννη Λιάση, συζητήθηκαν τα μείζονα θέματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και οι αναπτυξιακές προοπτικές που υπάρχουν σε μια δύσκολη συγκυρία για τον τόπο, που προκλήθηκε από την πρόσφατη βίαιη απολιγνιτοποίηση.

Ο κ. Δούκας, άκουσε με προσοχή τα ζητήματα που τέθηκαν και υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράστασή του τόσο ως επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας της ΚΕΔΕ, όσο και ως Δήμαρχος του μεγαλύτερου Δήμου της χώρας. 

Στη συνάντηση, παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, Ιορδάνης Μπάντης, οι Αντιδήμαρχοι Ασημούλα Λαζαρίδου, Παναγιώτης Κιοσές, Γιάννης Αβραμίδης, Τάνια Γκάλαβου, Θωμάς Τζήγας, Φωτεινή Τσιναρίδου, οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Αποστόλης Θεοδώρου και Δημήτρης Μιχαηλίδης και ο Πρόεδρος της Μονομετοχικής Ξινό Νερό ΑΕ ΟΤΑ, Χρήστος Θωμαΐδης.

Ακολούθως, ο Δήμαρχος Αθηναίων συνοδευόμενος από τον κ. Λιάση, επισκέφθηκε τη βιβλιοθήκη Αμυνταίου, όπου και ξεναγήθηκε από τον κ. Γιώργο Λιάνη. Εκεί παρευρέθηκε και η Χριστίνα Μουστακλή, χήρα του εθνομάρτυρα Σπύρου Μουστακλή, η οποία σε κλίμα συγκίνησης παρέδωσε προσωπικά αντικείμενα και ιερά ενθύμια του συζύγου της, ώστε να στεγαστούν στη Βιβλιοθήκη Αμυνταίου.

Η επίσκεψη του κ. Δούκα στο Αμύνταιο, ολοκληρώθηκε με την παρουσία του στη συναυλία του Γιάννη Κότσιρα, στο προαύλιο του παλαιού Α’ Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments