Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΦλώριναΑθρόα συμμετοχή του κόσμου στο κάλεσμα του Δήμου Αμυνταίου για ένα ταξίδι...

Αθρόα συμμετοχή του κόσμου στο κάλεσμα του Δήμου Αμυνταίου για ένα ταξίδι στ’ αστέρια

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Αθρόα συμμετοχή του κόσμου στο κάλεσμα του Δήμου Αμυνταίου για ένα ταξίδι στ’ αστέρια

Μια μοναδική εμπειρία ενός πραγματικού πλανηταρίου είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μικροί και μεγάλοι, χθες Πέμπτη 22/08, στο ΔΑΚ Αμυνταίου, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων “ΑΜΥΝΤΑΙΑ 2024”.

Το κινητό πλανητάριο Starlab (Πλανητάριο Θεσσαλονίκης), γέμισε ασφυκτικά ξανά και ξανά, από τις 6 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ!

Οι επισκέπτες του πλανηταρίου απόλαυσαν ένα ταξίδι στο διάστημα, είδαν τα αστέρια και τους πλανήτες όπως φαίνονται σε σκοτεινό ουρανό, έμαθαν για τους μύθους των αστεριών και τις ιστορίες που τα συνδέουν.

Οι παρουσιάσεις ήταν ζωντανές, διαδραστικές (όχι απλές προβολές) και πραγματοποιήθηκαν από επιστήμονες Φυσικούς, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Αστρονομία.

Παράλληλα, με τη βοήθεια τηλεσκοπίων και με την συγκυρία του ανέφελου ουρανού, οι επισκέπτες μπόρεσαν να δουν τον Κρόνο, το Νεφέλωμα της Λιμνοθάλασσας, το Νεφέλωμα του Αλτήρα και το Σφαιρωτό Σμήνος του Ηρακλή.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments