Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΕκπροσωπώντας τους Δήμους Κοζάνης, Εορδαίας και Αμυνταίου συναντήθηκα με τον Υπουργό Ενέργειας...

Εκπροσωπώντας τους Δήμους Κοζάνης, Εορδαίας και Αμυνταίου συναντήθηκα με τον Υπουργό Ενέργειας & Περιβάλλοντος Θόδωρο Σκυλακάκη

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Εκπροσωπώντας τους Δήμους Κοζάνης, Εορδαίας και Αμυνταίου συναντήθηκα με τον Υπουργό Ενέργειας & Περιβάλλοντος Θόδωρο Σκυλακάκη, την Υφυπουργό Αλεξάνδρα Σδούκου και τον Γενικό Γραμματέα Αριστοτέλη Αιβαλιώτη με κύριο θέμα τις αντίστοιχες τηλεθερμάνσεις και της προόδου των μέχρι τώρα συζητήσεων μας, προκειμένου να οριστικοποιηθεί και να τεθεί σε νέες βάσεις η λειτουργία τους.

🔶 Ασφαλώς υπάρχουν ορισμένες εκκρεμότητες εκτιμώ όμως ότι συγκλίνουμε προς το επωφελέστερο αποτέλεσμα κάθε φορά που πραγματοποιούμε αντίστοιχες συναντήσεις και αν ήθελα να κάνω μία πρόβλεψη θα έλεγα ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή το συντομότερο δυνατόν.

Επίσης στην εν λόγω συνάντηση έθεσα:

👉 το θέμα των Ενεργειακών Κοινοτήτων της Δυτικής Μακεδονίας προκειμένου να δοθεί προτεραιότητα επί του θέματος αυτού,

👉 το σημαντικό πρόγραμμα Απόλλων για το οποίο ενημερωθήκαμε την προηγούμενη εβδομάδα στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου από την κ. Σδούκου.

🎯 Ήδη έχουμε καταρχήν συμφωνήσει στην εφαρμογή του με προτεραιότητα για την Περιφέρειά μας θέτοντας παράλληλα στη χθεσινή μας σύσκεψη το ζήτημα της διακριτής μεταχείρισης για τη Δυτική Μακεδονία (σε σχέση με το εν λόγω πρόγραμμα) προσδιορίζοντας σε γενικές γραμμές τον τρόπο με τον οποίο δύναται να υλοποιηθεί. Στο επόμενο διάστημα θα εξειδικευτεί αυτός ο τρόπος.

🤝 Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα εμπιστοσύνης και αμοιβαιότητας.

Γιώργος Αμανατίδης – Giorgos Amanatidis


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments