Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
88η ΔΕΘ
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΕκκινούμε ουσιαστικά τη διαδικασία-επόμενες ενέργειες, μαζί με τους ωφελούμενους, για την υλοποίηση-εφαρμογή...

Εκκινούμε ουσιαστικά τη διαδικασία-επόμενες ενέργειες, μαζί με τους ωφελούμενους, για την υλοποίηση-εφαρμογή του προγράμματος «Απόλλων».

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Με την σημερινή αναλυτική ενημέρωση από την Υφυπουργό Ενέργειας & Περιβάλλοντος Αλεξάνδρα Σδούκου και τον Πρόεδρο της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Δρ. Αθανάσιο Δαγούμα, εκκινούμε ουσιαστικά τη διαδικασία-επόμενες ενέργειες, μαζί με τους ωφελούμενους, για την υλοποίηση-εφαρμογή του προγράμματος «Απόλλων».

Μπορεί να είναι εικόνα 15 άτομα και κείμενο

✅ Η εφαρμογή του ξεκινά πιλοτικά από τη Δυτική Μακεδονία μαζί με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και αποτελεί ένα σημαντικό πρόγραμμα ενεργειακού συμψηφισμού που θα μπορεί να καλύπτει έως και το 50% της οικονομικής ενεργειακής δαπάνης των Δήμων της Περιφέρειας μας, των ΔΕΥΑ, των ΤΟΕΒ-ΓΟΕΒ, ενώ με βάση και τη σχετική νομοθεσία θα καλύπτονται και τα ενεργειακά ευάλωτα νοικοκυριά.

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και κείμενο

🎯 Στοχεύουμε σε ταχύτατες ενέργειες ώστε να υλοποιηθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα το εν λόγω πρόγραμμα που στην τελική εφαρμογή του θα μειώσει το ενεργειακό κόστος στους παραπάνω ωφελούμενους με ότι συνεπάγεται για τους πολίτες.

#ΔυτικήΜακεδονία#ΥΠΕΝ#ΡΑΑΕΥ

Γιώργος Αμανατίδης – Giorgos Amanatidis


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments