Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
88η ΔΕΘ
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΔέσμευση της διοίκησης της ΔΕΗ στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για εξασφάλιση των...

Δέσμευση της διοίκησης της ΔΕΗ στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για εξασφάλιση των θέσεων εργασίας

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Δέσμευση της διοίκησης της ΔΕΗ στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για εξασφάλιση των θέσεων εργασίας – Στο τραπέζι η απόδοση φ/β πάρκου 35MW στην Ενεργειακή Κοινότητα Ακρινής

Συνάντηση με τον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Γιώργο Στάσση και τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο Αλέξη Παΐζη πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης. 

Στα πλαίσια της συνάντησης, ο Περιφερειάρχης κ. Αμανατίδης μετέφερε την ανησυχία του αλλά και των εργαζομένων στη ΔΕΗ, ύστερα από συναντήσεις που προηγήθηκαν με τα Σωματεία ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και ΈΝΩΣΗ, για την τύχη τους στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της ΔΕΗ. Από την πλευρά της, η διοίκηση της ΔΕΗ διαβεβαίωσε για την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας και, σε οποιαδήποτε περίπτωση, ότι δεν θα πληγούν τα συμφέροντά τους.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ: Δέσμευση της διοίκησης της ΔΕΗ στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για εξασφάλιση των θέσεων εργασίας – Στο τραπέζι η απόδοση φ/β πάρκου 35MW στην Ενεργειακή Κοινότητα Ακρινής (energypress.gr)


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments