Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
changer z φράγμα περδίκκα , Εορδαίας
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΞεκίνησαν οι δράσεις του εκπαιδευτικού προγράμματος «Παίζω και Επικοινωνώ στην Ελληνική Γλώσσα»

Ξεκίνησαν οι δράσεις του εκπαιδευτικού προγράμματος «Παίζω και Επικοινωνώ στην Ελληνική Γλώσσα»

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Ξεκίνησαν οι δράσεις του εκπαιδευτικού προγράμματος «Παίζω και Επικοινωνώ στην Ελληνική Γλώσσα» που διοργανώνεται και υλοποιείται από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, έπειτα από ανάθεση της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών.

Το πρόγραμμα εφαρμόζεται σε μαθητές ομογενείς από διάφορες χώρες και ηπείρους, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν σε τέσσερις κατασκηνωτικές περιόδους από τον Δήμο Αθηναίων. Κατά την πρώτη περίοδο, επτά από τους είκοσι τρείς συνολικά προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας οργανώνουν και εφαρμόζουν τις εκπαιδευτικές δράσεις που θα υλοποιηθούν.

Το εν λόγω πρόγραμμα επιβλέπει και συντονίζει η Αντιπρύτανις Εξωστρέφειας, Διεθνών Σχέσεων και Ολιστικής Μέριμνας, καθηγήτρια κ. Ελένη Γρίβα ενώ στον συντονισμό των τεσσάρων περιόδων συμμετέχουν τα παρακάτω μέλη της ακαδημαϊκής Κοινότητας του Ιδρύματος: ο κ. Μενέλαος Τζιφόπουλος, επίκουρος Καθηγητής, η κ. Χρυσάνθη Μάρκου υπ. Διδάκτορας, η κ. Ελένη Κοροσίδου, μεταδιδακτορική ερευνήτρια, ο κ. Σπύρος Μπούρας, Διδάκτορας και ο κ. Γιάννης Μπουνόβας, μέλος ΕΔΙΠ. Τη γραμματειακή υποστήριξη του προγράμματος έχει αναλάβει η Αναστασία Ελισαίου.

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations
CILIA KARTALI, PAPAZO & LEO
Οι Καζούλης,Γιοκαρίνης,Ζιώγαλας,Παπαδόπουλος μας προσκαλούν στη Πολυκάρπη!
Χαρά Βέρρα 8 Ιουλίου στον Λιμναίο Οικισμό στο Δισπηλιό

Most Popular

Recent Comments