Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
changer z φράγμα περδίκκα , Εορδαίας
ΑρχικήΕξελίξειςΑθλητισμόςΑλ. Μεϊκόπουλος: «Στην εξάλειψη των κακοποιητικών συμπεριφορών στον αθλητισμό η Κ.Στεφανίδη δεν...

Αλ. Μεϊκόπουλος: «Στην εξάλειψη των κακοποιητικών συμπεριφορών στον αθλητισμό η Κ.Στεφανίδη δεν θα είναι μόνη»

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Αλ. Μεϊκόπουλος:«Στην εξάλειψη των κακοποιητικών συμπεριφορών στον αθλητισμό η Κ.Στεφανίδη δεν θα είναι μόνη»

Η συγκλονιστική καταγγελία της Κατερίνας Στεφανίδη για τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά bullying και body shaming στο χώρο του αθλητισμού μας προσγείωσε απότομα σε μια δυστοπική πραγματικότητα.

Μια πραγματικότητα σκληρή και – σε ορισμένες περιπτώσεις – επίπονη για τους αθλητές και τις αθλήτριές μας. Μια πραγματικότητα που επιστρέφει κάθε φορά που σβήνουν τα φώτα της δημοσιότητας για κάποια αθλητική διάκριση.

Χρέος όλων και ειδικά της Πολιτείας είναι να μεριμνήσει ΑΜΕΣΑ για την εμπέδωση μια υγιούς συμπεριφοράς που θα διέπει το σύνολο του αθλητικού οικοσυστήματος. Να αναλάβει πρωτοβουλίες και δράσεις για την βελτιστοποίηση της αθλητικής εμπειρίας για όλους. Μια βελτιστοποίηση που θα εγγυάται ότι το αθλητικό περιβάλλον θα είναι απαλλαγμένο από κάθε μορφή κακοποίησης και ότι θα είναι προσβάσιμο, ασφαλές, φιλόξενο και χωρίς αποκλεισμούς.

Η Κατερίνα Στεφανίδη έβαλε ψηλά τον πήχη της εξυγίανσης και της εξάλειψης των κακοποιητικών συμπεριφορών στον αθλητισμό.

Σε αυτό το άλμα, όμως, δεν πρέπει να είναι μόνη.

Είμαστε μαζί της!


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations
CILIA KARTALI, PAPAZO & LEO
Οι Καζούλης,Γιοκαρίνης,Ζιώγαλας,Παπαδόπουλος μας προσκαλούν στη Πολυκάρπη!
Χαρά Βέρρα 8 Ιουλίου στον Λιμναίο Οικισμό στο Δισπηλιό

Most Popular

Recent Comments