Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
88η ΔΕΘ
ΑρχικήΕξελίξειςΑθλητισμός Μαρία Αντωνίου δίπλα στις αθλήτριες και τους αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας...

 Μαρία Αντωνίου δίπλα στις αθλήτριες και τους αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

 Μαρία Αντωνίου δίπλα στις αθλήτριες και τους αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

Στο πλευρό της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της ελληνικής ομάδας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι βρέθηκε η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς Μαρία Αντωνίου από την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου ως την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου.

            Η κ. Αντωνίου -με την ιδιότητα της Προέδρου της Υποεπιτροπής για θέματα Ατόμων με Αναπηρία της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της Βουλής των Ελλήνων και μαζί με τους συναδέλφους της Βουλευτές Ράνια Θρασκιά (ΣΥΡΙΖΑ), Κατερίνα Νοτοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ) και Γιώργο Σταμάτη (Ν.Δ.)- είχε την ευκαιρία -συνοδεία του Υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων και Αρχηγού της Αποστολής των Παραολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024  Αλέξανδρο Χέλμουτ Ταξιλδάρη- να επισκεφθεί το Παραολυμπιακό Χωριό, να παρακολουθήσει στο Stade de France τις εκπληκτικές προσπάθειες των Ελληνίδων αθλητριών και των Ελλήνων αθλητών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, να πανηγυρίσει την κατάκτηση των μεταλλίων και τις επιτυχίες τους και να ζήσει μοναδικές στιγμές συγκίνησης και υπερηφάνειας με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, όταν η ελληνική σημαία υψώθηκε στον πιο ψηλό ιστό κατά την τελετή απονομής του χρυσού μεταλλίου στον Παραολυμπιονίκη της σφαιροβολίας Θανάση Κωνσταντινίδη.

             Όπως δήλωσε η κ. Αντωνίου «όλες αυτές τις μέρες που βρέθηκα στο Παρίσι για να παρακολουθήσω τους αγώνες που συμμετείχαν τα μέλη της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας, βίωσα στιγμές ανεπανάληπτες, γεμάτες με έντονα αισθήματα συγκίνησης, απεριόριστου θαυμασμού κι εθνικής υπερηφάνειας. Αποκορύφωμα, η στιγμή που η ελληνική σημαία ανέβηκε στον πιο ψηλό ιστό, με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου της Ελλάδας να δονεί το Εθνικό Στάδιο της Γαλλίας και τις ψυχές των Ελλήνων αθλητών και θεατών!

            Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο Γιώργο Καπελλάκη και τα μέλη της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής για την εγκάρδια υποδοχή και την άψογη φιλοξενία!

Συγχαρητήρια σε όλες τις Ελληνίδες αθλήτριες και όλους τους Έλληνες αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες. Στη Χριστίνα Γκέντζου για το χάλκινο μετάλλιο στο ταε κβον ντο στην κατηγορία -65κ. (Κ44), την Ελένη Παπασταματοπούλου για το χάλκινο μετάλλιο στο ταε κβον ντο στην κατηγορία των +65 κιλών (Κ44), τη Λήδα Μανθοπούλου για το αργυρό μετάλλιο στα 100 μέτρα (Τ38), το Θανάση Κωνσταντινίδη για το ασημένιο μετάλλιο στην κορίνα (κατηγορία F32), το Γρηγόρη Πολυχρονίδη για το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία BC3 του μπότσια, τον Κωνσταντίνο Τζούνη για το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα της δισκοβολιας F56, τον Αντώνη Τσαπατάκη για το ασημένιο μετάλλιο στα 100μ. πρόσθιο κατηγορίας SB4, το Λάζαρο Στεφανίδη για το χάλκινο μετάλλιο στη σφαιροβολία F32 και το Θανάση Κωνσταντινίδη, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ίδιο αγώνισμα.

            Παιδιά, υποκλινόμαστε στο μεγαλείο σας! Τα λόγια δεν αρκούν για να περιγράψουν το μέγεθος της επιτυχίας σας! Σας ευχαριστούμε που σηκώσατε τη σημαία μας και την Ελλάδα μας ψηλότερα!».


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments