Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024
Ημερολόγια 2025 για ομάδες σχολεία συλλόγους Newage Newamazingideas Γράμμου 6 Καστοριά Τηλ 2467081694
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΕξελίξειςΕπιχειρηματικότηταFood & Drinks International Expo by Detrop: 1-3 Νοεμβρίου 2024 στο Διεθνές...

Food & Drinks International Expo by Detrop: 1-3 Νοεμβρίου 2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης με όλες τις καινοτομίες και νέες τάσεις του κλάδου τροφίμων & ποτών

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Food & Drinks International Expo by Detrop: 1-3 Νοεμβρίου 2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης με όλες τις καινοτομίες και νέες τάσεις του κλάδου τροφίμων & ποτών

Mε μια νέα διεθνοποιημένη εκθεσιακή προσέγγιση στη γαστρονομία, που δημιουργεί την καλύτερη δυνατή προστιθέμενη αξία για εκθέτες και εμπορικούς επισκέπτες, η Food & Drinks International Expo by Detrop πραγματοποιείται από τις 1-3 Νοεμβρίου 2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η Food & Drinks International Expo by Detrop καινοτομεί διαδραστικά και στοχευμένα φέρνοντας σε επαφή παραγωγούς, βιομηχανία και εμπόριο από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ παράλληλα θα αναδείξει όλες τις νέες διατροφικές τάσεις και το «σήμερα και αύριο» του κλάδου τροφίμων και ποτών.

Με τα θεματικά σαλόνια Golden Olive, Fish, Herbs & Honey, Dairy, Drinks & Wine by Oenos, All about Café, Pack & Tech και Global & Local, η Food & Drinks δίνει τη δυνατότητα στους εκθέτες της για στοχευμένη προβολή και προσέλκυση εμπορικών επισκεπτών από τη διεθνή αγορά. Για το σκοπό αυτό και σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), μέλος του Enterprise Europe Network, η Food & Drinks International Expo by Detrop λειτουργεί πλατφόρμα B2B επαφών, η οποία είναι παρόμοια με αυτή της διεθνούς έκθεσης τροφίμων και ποτών Sial. Αγοραστές και εμπορικοί επισκέπτες από όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, καθώς και στελέχη λιανεμπορικών αλυσίδων, δικτύων διανομής και παραγωγικών και μεταποιητικών επιχειρήσεων του κλάδου, θα βρεθούν στην Food & Drinks International Expo by Detrop και θα συναντήσουν τους εκθέτες της.

Σημείο αναφοράς της Food & Drinks International Expo by Detrop είναι οι παράλληλες εκδηλώσεις της, οι οποίες θα προσδώσουν χρώμα, γεύση και αρώματα στην έκθεση. Η μεγαλύτερη έκθεση για τον καφέ στη Βόρεια Ελλάδα, το All about Café, το The Pairing Bar με οκτώ ξεχωριστές εκδηλώσεις με προϊόντα κορυφαίων εκθετών, τα διεθνή βραβεία Food Experts’ Awards (FEA), τα Golden Olive Events και το “Gastronomy EXPerience – Taste the stories”, που συνδέει διακεκριμένους παραγωγούς-μεταποιητές εκλεκτών ελληνικών αγροτικών προϊόντων με κορυφαία εστιατόρια της Θεσσαλονίκης, είναι συμπυκνωμένα το πολυσχιδές και πολυεπίπεδο περιεχόμενο των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης.

Παρούσες στην έκθεση και Περιφέρειες της χώρας, όπου μεταξύ άλλων η Κεντρική Μακεδονία θα παρουσιάσει τη «Μακεδονική Κουζίνα».

Αξιοποιώντας τη μακρά τεχνογνωσία της ΔΕΘ-HELEXPO στις εκθέσεις τροφίμων και ποτών η Food & Drinks International Expo by Detrop θα προσφέρει μία νέα ολιστική εμπειρία «σερβίροντας» τις εγχώριες και παγκόσμιες καινοτομίες του κλάδου.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.foodanddrinks-expo.gr

Με την παράκληση να δημοσιευθεί, να μεταδοθεί ή να αναρτηθεί


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments