Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΕξελίξειςΕπιχειρηματικότηταΤο VentureGarden ενδυναμώνει τις γυναίκες επιχειρηματίες με την υποστήριξη της AlphaBank με...

Το VentureGarden ενδυναμώνει τις γυναίκες επιχειρηματίες με την υποστήριξη της AlphaBank με τη νέα δράση“Alpha Females For VentureGarden”

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Το VentureGarden ενδυναμώνει τις γυναίκες επιχειρηματίες με την υποστήριξη της AlphaBank με τη νέα δράση“Alpha Females For VentureGarden”

Το VentureGarden ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση της νέας του δωρεάν δράσης, Alpha Females For VentureGarden που πραγματοποιήθηκε, με την υποστήριξη της Alpha Bank, από το ACT (American College of Thessaloniki) στη Θεσσαλονίκη και το Alba Graduate Business School στην Αθήνα. Η πρωτοποριακή αυτή πρωτοβουλία έχει ως στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών επιχειρηματιών που έχουν αποφοιτήσει από το VentureGarden. Οι συμμετέχουσες ενίσχυσαν τις επιχειρηματικές δεξιότητες και γνώσεις και δημιούργησαν μίας δυνατής κοινότητα αλληλοϋποστήριξη και ενδυνάμωσης.

Οι ωφελούμενες παρακολούθησαν πέντε ολοκληρωμένα και εντατικά εκπαιδευτικά εργαστήρια, από τις 22 Μαΐου 2024 έως και τις 5 Ιουνίου 2024 στη Θεσσαλονίκη και 19 Ιουνίου 2024 στην Αθήνα, λαμβάνοντας μέρος σε δυναμικές συζητήσεις που τις βοήθησαν να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις και πρακτικές για να τροφοδοτήσουν τις επιχειρηματικές τους προσπάθειες.

Στόχος του VentureGarden με το “Alpha Females For VentureGarden” ήταν να δημιουργηθεί ένα υποστηρικτικό και συμπεριληπτικό περιβάλλον, όπου οι γυναίκες επιχειρηματίες VentureGardeners μπορούν να εξελιχθούν επαγγελματικά και να αναπτύξουν ταυτόχρονα τις επιχειρήσεις τους, αλλά και την επιχειρηματική κοινότητα του VentureGarden.

Καθόλη τη διάρκεια του προγράμματος, οι συμμετέχουσες είχαν την ευκαιρία να συνδεθούν με επιχειρηματίες, μέντορες και εμπειρογνώμονες του κλάδου και να ενισχύσουν την αίσθηση της αλληλοϋποστήριξης και συνεργασίας στην κοινότητα. Απέκτησαν ανεκτίμητη εμπειρία και τεχνογνωσία, εξελίσσοντας το επιχειρηματικό τους πνεύμα και τελειοποιώντας τις στρατηγικές τους.

Η συμμετέχουσα Βίλυ Αργυρούδη, VentureGardener του 19ου VentureGarden Θεσσαλονίκη και δημιουργός της επιχείρησης« «Ο Γραμματέας σου» δήλωσε χαρακτηριστικά «Μόλις δημιούργησα την επιχείρηση μου και το Alpha Females for VentureGarden αποδείχθηκε εξαιρετικά χρήσιμο. Με εντυπωσίασε ιδιαίτερα το γεγονός ότι όλες οι πληροφορίες που λάβαμε ήταν επίκαιρες και άμεσα εφαρμόσιμες».

Η συμμετέχουσα Νταϊάνα Βουγέση, VentureGardener του 19ου VentureGarden Αθήνα και δημιουργός της επιχείρησης CRUDO δήλωσε σημείωσε «Το Alpha Females for VentureGarden ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για τις γυναίκες VentureGardeners να συναντηθούν και να αναπτυχθούν μαζί!».

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το VentureGarden εδώ 


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments